Психологи назвали речі, які не варто робити у стосунках, адже вони можуть стати причиною сильних психологічних проблем і розбіжностей з партнером. Передає Clutch.

Жертвувати своїм особистим простором

Є думка, що люби можуть бути щасливими лише у парі, але насправді це не зовсім так. Стосункы лише приємне доповнення, адже кожен з самодостатній сам по собі.

Згладжувати конфлікти

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Конфлікти — це нормально. Якщо тебе дійсно щось турбує, варто серйозно поговорити про це зі своїм партнером. У здорових стосунках проблеми обговорюють і вирішують разом.

Зрозумій, навіть якщо ти загладиш конфлікт на цей раз, проблема все одно не піде. Все буде накопичуватися, як сніжний ком. А колись твої емоції все ж візьмуть гору над розумом, і замість конструктивного вирішення ти отримаєш істерику зі скандалом.

Погрози розставанням

Маніпуляції і спроби розірвати стосунки з кожної дрібниці не підуть їм на користь. Поважайте себе і свого партнера, вирішуйте проблему як дорослі люди.

Ревнувати по дрібницях

Ревнощі негативно впливають на обох партнерів. Нікому не буде приємно, якщо його вірність постійно будуть ставити під сумнів, читати переписки, випитувати і підозрювати. Відносини повинні будуватися на взаємній довірі, інакше вони будуть тільки ваші нерви тріпати.

Припиняти спілкування з ким-небудь

Не жертвуй своїми зв'язками, своїми друзями, родичами і так далі в догоду примхам свого партнера. Вимога припинити спілкування, як мінімум, нелогічна (якщо на це немає ґрунтовних причин). Якщо партнер змушує тебе перестати спілкуватися з кимось, придивися, можливо, він абьюзер і тобі потрібно скоріше піти від нього.

Нагадаємо, холостяки розповіли, як їм без жінок.

Раніше Знай.ua повідомляв, 4 типи жінок, яких чоловіки буквально готові носити на руках.

Також Знай.ua писав, чоловіки обрали ідеальну жіночу фігуру.