Позитивні емоції і сміх важливі для людини. Вони не тільки продовжують життя, але і дарують світло вам і всім навколо вас. Знай.ua підібрав найкращі меми, картинки і жарти, щоб від смутку і печалі не залишилося і сліду.

Помещюсь - всядусь

Серія макросів, заснована на фотографіях кішок або інших домашніх тварин, відпочиваючих в несподіваних місцях або сидять на не призначених для цього предметах.

Якщо поміщуся… усядусь

Мем "Помещюсь — усядусь" заснований на спостереженні господарів за своїми котами, які часто люблять залазити в різні коробки. Власники тварин помічають, що кішки люблять залазити в коробки, миски, вази і будь-які інші ємності. Велика кількість таких фотографій в інтернеті призвело до появи мема. Причому, ця логіка властива й іншим котячі - приміром, левам.

Популярні новини зараз
Один день – 1 гривня: "Київстар" підказав як користуватися послугами майже задарма Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Якщо ти не поміщаєшся, ти все одно можеш сісти

Якщо поміщуся… усядусь

Якщо на це не можна сідати чому воно тепле?

Відмінно, працюємо далі

Це фраза-мем з презентаційного відео веб-студії "Сокіл". У ролику глава компанії Максим Хорошко розповідає про своїх співробітників і ключових моментах роботи.

Користувачів потішило те, як Максим, підводячи підсумок, говорить фразу: "Відмінно, працюємо далі".

Незабаром Іван Ургант зняв свою пародію на популярний ролик.

Користувачі оцінили ролик фразою "так погано, що навіть добре". Творці хотіли показати серйозність процесу створення сайту, скоротивши його до пари хвилин, а вийшло якраз навпаки. Кожен подивилася знайде в цьому відео щось особливе для себе. Для когось це буде технічна сторона, комусь припадуть до душі сюжетні рішення, а хтось просто посміється з зачіски головного героя.