Студентка з Шотландії Данді Хлоя Коуен випадково дізналася, що її однокурсниця, з якою вона практично не була знайома, останні два роки перетворювалась в її онлайн-клон. Вона копіювала стиль життя дівчини до найменших деталей.

Про це повідомляє The Daily Record.

21-річна Коуен розповіла, що її переслідувач кожен раз відтворювала всі її фотографії та публікації в соціальних мережах. Вона створила фейковую сторінку і публікувала фото в подібній одязі і однакових позах.

В її Instagram-профілі, який вона створила спеціально, було кілька сотень скопійованих не тільки фотографій, але і відеороликів.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень
Показати ще

Старша сестра жертви онлайн-переслідування Линзи попередила своїх передплатників у Facebook про небезпеку, приклавши до посту кілька знімків. Вона написала, що Басра зайшла настільки далеко, що відтворила фотоальбом, присвячений смерті батька сестер Коуен, чим остаточно приголомшила дівчат.

"Ця дівчина не підписана на мою сестру в соцмережах, і вона створила підроблений аккаунт, щоб переслідувати її непомітно… Її поведінка — це не норма, і я просто хотіла, щоб люди знали, наскільки страшні соціальні мережі", заявила Линзи.

Хлоя після того, як дізналася про свою подражательнице, написала заяву в поліції. Також в університеті почали перевірку щодо Басри. Про це повідомили представники університету.

Незабаром після розкриття переслідувач видалила свій аккаунт в Instagram. Ситуацію коментувати вона відмовилася.

Нагадаємо, переплюнув навіть Санта-Барбару. Найдовший серіал транслювали 72 роки, і це рекорд. Історія знаменитого серіалу Дороговказний світло.

Як повідомляв Знай. ua, топ "матусиних синків" за знаком Зодіаку. Не ходіть за них заміж!

Знай. ua писав, що сама незвичайна пара в світі відверто розповіла про свій пристрасний секс. У них 60 років різниці.