1. Дослідіть аеропорт, в якому буде пересадка. Коли ви бронюєте квиток зі стикуванням, заздалегідь підготуйтеся, вивчивши інформацію на сайті аеропорту. У кожному аеропорту є різні способи вбити час. Наявність ресторанів, або ж місце заняття йогою. Це вам однозначно знадобиться, якщо пересадка затягнеться.

2. Вивчіть варіанти зберігання багажу. Перебуваючи на сайті аеропорту, подивіться, чи там є послуга зберігання багажу на час пересадки. Багато аеропорти надають таку можливість, і це дуже зручно, проте не завжди це безкоштовно. Зате можна побачити кілька цікавих місць у місті, в якому ви зупинилися.

3. Увійдіть у VIP-клуб авіакомпанії. У великих аеропортах у більшості авіакомпаній є бізнес-зали для VIP-членів або кімнати відпочинку, де можна насолоджуватися розслаблюючій, розкішною обстановкою в поєднанні з їжею та напоями. Само собою, це не безкоштовно, але безкоштовний доступ до швидкої мережі, а також столик для зручного розташування ноутбука забезпечать вам.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

4. Візьміть в ручну поклажу те, що знадобиться вам під час пересадки.Якщо ви плануєте зробити деяку роботу, захопіть ноутбук та інші необхідні предмети. До того ж аптечка не буде зайвою, якщо ви страждаєте від хвороб. Туалетний папір точно не буде зайвою, як і портативний зарядний пристрій для мобільного.

5. Займіться спортом в тренажерному залі аеропорту. У багатьох аеропортах є фітнес центри і навіть місця для занять йогою. Не варто нехтувати цією можливістю, якщо ви вже занудьгували сидіти на одному місці без діла, а на вулиці жахлива погода.

Нагадаємо, що в Книгу рекордів Гіннеса потрапила найстаріша повія в світі.

Раніше Знай.uа повідомляв про те, що чоловік прикинувся, що втратив пам'ять, але історія в браузері його видала.

Знай.uа писав про 99-річну жінку, яка за 3 роки пошила 840 комплектів для африканських дітей.