Світ моди відомий своїми суворими вимогами. Потрапити в нього вдається далеко не кожному. Заради майбутнього модельного дівчата змушені сидіти на постійних дієтах і виснажувати себе фізичними вправами. Ми розповімо про дивовижну дівчину, яка довела собі і всім іншим, що своє тіло можна любити таким, яким воно є. Навіть якщо воно далеко від сучасних стандартів краси.

Джилліан Меркадо – дівчина, якій в ранньому віці поставили жахливий діагноз – м'язову дистрофію. Хвороба прикувала дівчину до інвалідного крісла. Багато хто може подумати, що в цей момент мрії про світ моди повинні були впасти. Але дівчина вирішила, що здаватися ні в якому разі не можна.

Їй дивом вдалося привернути увагу представників відомої компанії Дизель. У 2016 році Джилліан підписала свій перший і дуже прибутковий контракт. Її почали запрошувати на різноманітні фотосесії. У 2016 році вона прийняла участь у створенні кампанії для офіційного сайту знаменитої співачки Бейонсе.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році За безкоштовні поїздки в автобусах тепер доведеться платити "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Джилліан стала неймовірно популярною. Її історія – яскравий приклад того, що потрібно любити себе такими, якими ми є. Ніколи не можна опускати руки, варто завжди йти до своєї мрії.

Раніше "Знай.uа" писав про те, як американський професор поділився з людьми своїми дитячими мріями

А також про чоловіка, який переміг рак і підкорив 7 найвищих вершин світу

Напмомним: дівчина випадково виявила в мережі свого клона