Винахідлива і відчайдушна мешканка Нью-Йорка на ім'я Рей давно і безуспішно мріє вийти заміж. Щоб залучити потенційних женихів американка придумала оригінальний спосіб – одягнути весільну сукню і все робити в ній, починаючи від читання газети і закінчуючи покупками в магазині. Про це повідомляє Inside Edition.

За словами незаміжньої жінки, така чудова думка прийшла їй в голову, коли подруги розповідали про невдалі знайомства в інтернеті. Можна сказати, таким незвичайним способом вона інтерпретує відому приказку: "Одягайся відповідно роботі, яку хочеш отримати".

"Я дуже хочу вийти заміж, дуже хочу серйозних стосунків, тому зроблю собі профіль з фото, на яких займаюся всім, що люблю, в весільному платті", — пояснює американка.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках
Показати ще

Замовивши весільну сукню та фату в інтернеті, дівчина приступила до реалізації плану: сходила в магазин і прокотилася в сукні на сапборде з веслом у руках.

Дівчина вже встигла прогулятися Нью-Йорку в образі нареченої, і зараз у її грандіозні плани весільному вбранні відправитися в Ізраїль і Париж.

Як запевняє дівчата, люди позитивно ставляться до її незвичайного образу, і підтримують. Також Рей стверджує, що затія вже принесла плоди. Вона сходила на кілька побачень, але планує продовжувати пошуки.

"Люди обожнюють бачити мене у весільній сукні — вони плескають, підбадьорюють, кажуть: "Так і треба!"" — каже дівчина.

За її словами, одного разу вона попалася на очі актрисі і сценаристці Тіні Фей (серіал "Студія 30"). Та визнала її походеньки гомерично смішними і сфотографувала її. Побажаемо їй удачі, можливо, такий незвичайний челендж дійсно допоможе Рей знайти щастя.

Нагадаємо, Аманда Йетс Гарсіа (Amanda Yates Garcia), нарекла себе "Оракулом з Лос-Анджелеса" і трьохсотрічною відьмою. Зазвичай жінка бере по 100 доларів за годину ворожіння або сеанс цілительства, однак у цей раз поділилася з користувачами мережі секретами любовної магії абсолютно безкоштовно.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в Австралії три пустотливі відвідувачки магазину іграшок для інтиму вирішили зробити зухвале пограбування. Дівчата-безсоромниці почали діставати вібратори з упаковок і ховати їх під одяг. Однак, камера спостереження все записала.

Також "Знай.uа" писав, Софі Мішель захопилася створенням досить незвичайного відео. До такого формату блогу дівчину підштовхнув трагічний випадок в сім'ї. Її братові Джеймсу діагностували пухлину головного мозку. У пошуках ліків від стресу вона натрапила на ASMR-запису.