16-річний підліток на ім'я Плоідеш з провінції Чонбурі, Таїланд, грав у футбол на спортивному майданчику і отримав сильний удар струмом, після того, як зачепив рукою огорожу. Про це пишуть Паранормальні новини.

Як виявилося, прожектор на вершині високої металевої огорожі закоротило і огорожа невідомий час була частково під напругою.

За словами очевидців, коли хлопчика вдарило струмом, він буквально був охоплений спалахом світла.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи
Показати ще

Підлітка негайно доставили в лікарню з сильним опіком однієї руки, опіками голови і кров'ю в очах і вухах.

У лікарні у хлопчика виявили розрив селезінки і травми печінки. Його стан був настільки серйозним, що зараз його занурили у штучну кому і поклали в реанімацію.

За словами його матері, всього за два дні до цієї події, Плоідеш розповів їй, що побачив на вершині огорожі привид вішальника самогубці з мотузкою на шиї.

Тепер мати вважає, що цей привид якимось чином причетний до нещасного випадку з її сином і що його дух хотів зайняти тіло її сина, витіснивши звідти його душу.

Вачарі була на стадіоні в той день і встигла застати сина у свідомості. За словами жінки два дні тому в селі недалеко від майданчика повісився чоловік і може бути це був саме його привид.

У лікарні лікарі сказали, що якби хлопчика привезли трохи пізніше, через крововилив у мозок він би вже вмер. Лікарі зробили йому операцію на мозку.

Раніше ми повідомляли, що Youtube-каналі TheHiddenUnderbelly 2.0 опубліковано незрозумілий відеоролик. Чоловік бачить на екрані відеоняні щось, що змушує його скрикнути і відсахнутися в жаху, а потім кинутися в кімнату, де знаходяться дружина з дитиною.

Увійшовши в кімнату, чоловік не побачив нічого підозрілого. Однак на ролику видно, як позаду жінки біля дитячого ліжка з'являється страшна голова. Потім привид з'являється у дверях ванної.

Нагадаємо, дівчина пішла під вінець з потойбічною силою.

Як повідомляв портал "Знай.uа", стало відомо, що привид врятував дитину від смерті, це варто побачити.

Також Знай.uа" писав, про те, що привид закоханого чоловіка потрапив у прямий ефір.