YouTube Premium готує до запуску серіал власного виробництва "Гетс" (Gatz), який розповідає про події, що передували сюжету роману "Великий Гетсбі" Френсіса Скотта Фіцджеральда. Про це повідомляє Deadline.

Сюжет буде заснований на академічній теорії, згідно з якою Фіцджеральд представляв Джея Гетсбі чоловіком змішаної раси. Події розгортатимуться в так званий Гарлемський ренесанс - період розквіту афро-американської культури в 1920-1930-х роках XX століття.

Виконавчими продюсерами стали Грег Сільверман ("10 причин моєї ненависті") і Пол Шапіро ("Секретні матеріали").

Популярні новини зараз
Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Новий фільм стане ексклюзивом для підписником YouTube Premium. Дата виходу серіалу і акторський склад поки невідомі.

Раніше повідомлялося, що мегапопулярний американський серіал "Секс у великому місті", що стартував у далекому 1998 році, відсвяткував свій ювілей у своєму стилі - скандалом. Зйомки його третьої частини повинні були початися влітку, але низка негараздів зірвала всі плани.

Скандал стався між виконавицями головних ролей Сарою Джесікою Паркер, героїня якої Керрі Бредшоу довго шукала свій ідеал чоловіка, і Кім Кеттролл, яка зіграла роль велелюбної Саманти Джонс.

Ворожнеча між Паркер і Кеттролл, за твердженням зарубіжних ЗМІ, почалася ще під час зйомок другого сезону серіалу. І після їх завершення Кім відмовилася від участі в проекті, назвавши основною причиною втрату актуальності своєї героїні. Але з самого початку ця версія виглядала не дуже правдоподібно, так як обидві частини "Сексу…" користувалися незмінним успіхом і любов'ю глядачів.

Також раніше ми повідомляли, що екс-учасниця російського шоу "Дом-2" Ольга Власова злила в мережу скандальні подробиці інтимного зв'язку із зіркою "Гри престолів", популярним актором Кітом Харрінгтоном.

Сайт "Знай.uа" писав про те, що ще одна героїня серіалу "Секс у великому місті" стала мамою вдруге

Раніше на сайті "Знай.uа" також повідомлялося, що Ана Чері вирішила допомогти фоловерам добре відзначити важливе свято.

Портал "Знай.uа" вже публікував прізвища найбагатших співачок світу за версією журналу Forbes