24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує сидячи на кріслі з тортом на колінах. Для фотографії Альона одягла дуже відверте сріблясте плаття, яке ледь утримує силіконові груди моделі. Більше того, як можна помітити на фото, Омович забула одягнути білизну під цей відвертий наряд.

На обличчі дівчини щільний шар штукатурки з дуже сильно нафарбованими очима і силіконовими губами. Волосся Альона зібрала ззаду у хвіст, а в підписі до фото натякнула, що святкує день народження. Звідси мабуть і торт на колінах. До того ж, модель забруднила руку в крем від торта і нібито облизує її на фото.

Шанувальники моделі не залишилися байдужими і почали обговорювати нову публікацію, а також привітати дівчину з днем народження. Багато з них дорінули її в зайвому захопленні фотошопом, а деякі запитують, чому вона без трусиків.

Популярні новини зараз
ПриватБанк попередив українців про важливе оновлення: що змінилося Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

"Перефотошопила – це видно", "Я думав їй 32 роки десь", "З днем народження, дорога Альона. Нехай здійсняться всі твої мрії і в житті буде багато радості і щастя", "Де ти таке бомбезное взяла плаття, скажи будь ласка?", "Бажаю більше натуральності і менше фотошопу", "З днем народження! Всього самого найкращого", "Можна мені таку талію?", "На замітку – крісло попливло", "Це плаття без трусиків носити?", "Де так добре навчилася фотошопити?", "Де труселя забула?", - пишуть фоловери в коментарях до фото Омович.

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян показала пірсинг в інтимному місці, чоловіки сходять з розуму.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян в образі "мертвої нареченої" святкує Хелловін.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.