У мережі оприлюднили тизер фільму "Король лев" (The Lion King) від кіностудії Walt Disney Studios – своєрідний рімейк на мультфільм 1994 року.

"Повністю оновлений "Король лев" режисера Джона Фавро перемістить глядача в Африканську савану, де майбутній король повинен буде подолати зрада і трагедію, щоб отримати своє законне місце на Скелі Гордості", - йдеться в описі під публікацією тизер-трейлера.

Король Лев, мультфільм
Король Лев, мультфільм

Стрічка вийде в прокат 19 липня 2019 року, півторахвилинний відеоролик, розміщений в середу на каналі кіностудії вже подивилися понад 1,5 мільйона людей.

Король Лев, мультфільм
Король Лев, мультфільм

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

У тизер-трейлері продемонстрували культову сцену вітання жителями савани майбутнього короля звірів, коли тварини зібралися навколо Скелі Гордості, а на самій скелі на руках підняли новонародженого Сімбу.

Король Лев, мультфільм
Король Лев, мультфільм

Крім того, кіностудія Walt Disney планує зняти кіноверсію мультфільму "Ліло і Стіч" (Lilo & Stitch, 2002).

Король Лев, мультфільм
Король Лев, мультфільм

Мюзикл "Король Лев" було визнано найуспішнішою сценічної постановкою всіх часів. З 1997 року мюзикл заробив 6,2 мільярдів доларів по всьому світу, відтіснивши на друге місце "Привид опери".

Король Лев, мультфільм
Король Лев, мультфільм

Постановка заснована на мультиплікаційному фільмі студії Disney, що вийшов в прокат в 1994 році. Саундтрек "Короля Лева" був написаний британським музикантом Елтоном Джоном, а тексти - його співавтором Тімом Райсом.

Дивіться: "Король Лев", офіційний тизер фільму

Нагадаємо, режисер фільму "Дике поле" розповів про Жадана та прорив українського кіно. Як повідомляв "Знай.ua", секс-символ українського кіно розповів про нову гарячу картину. Також "Знай.ua" писав, український фільм про Революцію Гідності побореться за "Оскар".