Кожен рік з різних куточків планети з'являється все більше повідомлень про неопізнані об'єкти. Благо сучасні технології дозволяють слова підкріпити фото і відео доказом. Дуже часто в просторах інтернету повідомляють про загадкові куляі в небі, як світяться.

Цей раз не став винятком. Мешканка американського міста Портленд (штат Орегон) Мішель Габриелі поділилася неймовірним роликом, який вона зняла біля свого будинку.

При цьому, жінка зазначила, що кілька незрозумілих куль, що міняють форму і світяться, з'являлися протягом двох ночей. Про свій досвід жінка розповіла новинному сайту KOIN 6 news.

"Я не знаю, що побачила минулої ночі. Можу тільки припустити... Що це неопізнаний літаючий об'єкт", - каже Мішель.

Популярні новини зараз
Орендарі можуть привласнити житло? Що треба знати Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Вона була настільки вражена, що на записі можна чути, як вона скрикує: "Боже мій". За словами Габриелі, вона побачила щонайменше 15 "флуоресцентних куль". При цьому вони поділялися і зливалися, змінювали форму і колір. Це подія неймовірно вразила жінку.

Проте, деякі глядачі припустили, що Мішель бачила ні що інше, як безпілотники. Але все ж багато зійшлися на тому, що їй дійсно вдалося зняти НЛО.

За словами уфолога Тома Боудена, штат Орегон займає друге місце в США за кількістю повідомлень про нез'ясовні явища.

Так, наприклад, авторегистратором був зафіксований НЛО в небі над штатом Орегон. Літаючий об'єкт мав трикутну форму.

Користувачі Мережі, що побачили знімки дивного літаючого об'єкта, припускають, що їм насправді може бути літак TR-3B.

Відзняті кадри були розміщені на відеохостингу YouTube, де завоювали значну частку популярності. Відео демонструє, що об'єкт в небі пересувається з порівняно невисокою швидкістю, і найбільше нагадує літак. Але при збільшенні кадрів, можна переконатися, що літаючий об'єкт має форму трикутника.

Версію про те, що це звичайний літак, руйнує і дивне розміщення спеціальних сигнальних вогнів на ньому. Проблискові вогні обов'язкові для всіх літаючих судів — в нормі їх повинно бути два і вони зобов'язані світитися білим світлом. У трикутному літаючому апараті не блимав жоден з трьох, розташованих у кожної їх вершин, вогнів. Також було відзначено, що НЛО летить нижче визначеного для звичайних літаків.

Нагадаємо, американські вчені помітили незвичайні узори в процесі аналізу інформації, представленої допомогою Google Earth.

Як повідомляв портал "Знай.uа", астрономи змогли помітити воду в атмосфері екзопланети, яка обертається навколо зірки HR 8799. В цьому їм допомогли дані, взяті Обсерваторії Кека.

Також "Знай.uа" писав, фахівці з NASA стверджують, що зовсім скоро в космічному просторі настане міні-Льодовиковий період.