Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже майже 1,4 млн. фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками.

Так, в цей раз Хлоя Кхан показала чергове відверте фото, на якому позує в рожевому латексному платті, яке сильно обтягує її фігуру і ледь стримує силіконові груди. Хлоя опублікувала фотоколаж, де на першому фото вона сама, а на другому вже з подружкою теж в рожевому платті, але не латексному.

Судячи з підпису до фото, який залишила модель, вони з подругою відвідали Барбі-вечірку. І шанувальники охоче цьому вірять, адже коротенька сукня Хлої дійсно робить її схожою на Барбі. Волосся дівчини розпущене, а у вухах величезні сережки-кільця. В руці модель тримає чорний клатч під колір босоніжок на шпильці. На обличчі, як зазвичай, щільний шар штукатурки.

Шанувальники не залишилися байдужі до нової публікації Кхан і почали активно її коментувати.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

"Тобі так гарно в рожевому!", "Виглядаєш бездоганно, крихітко", "Ви виглядаєте зовсім красиво в цьому платті", "Дуже красива і сексуальна дівчина", "Я єдиний, хто думає, що вона дійсно потворна і виглядає як інопланетянин?", "Ви виглядаєте так чудово в рожевому", "Дуже красива в цьому вбранні", "Барбі", "Ви унікальні, ваша краса унікальна", "Я знаю, що ти найгарячіша, ти виглядаєш приголомшливо, твої груди дуже красиві", "Ти сексуальна леді і у тебе чудова фігура", - пишуть шанувальники Кхан в коментарях до фото.

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.