Тілан Блондо – французька модель і актриса, що стала відомою, коли їй було 4 рочки. Саме в цьому віці вона отримала звання найкрасивішої дівчинки в світі. Ви напевно бачили її дитячі модельні знімки. Тоді ніхто й гадки не мав про те, як вона буде виглядати, коли виросте. З тих пір пройшло вже 12 років. І авторитетні видання переконані в тому, що в 16 років Тілан виглядає ще краще, ніж в дитинстві.

Модельна кар'єра дівчинки почалася в неймовірно юному віці. У 4 роки вона вперше продефілювала по подіуму – на показі Жана Поля Готьє. Все пройшло успішно, і на дівчинку стали звертати увагу. У віці 10 років Блондо знялася для обкладинки відомого у всьому світі французького журналу Vogue.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Фотографії вийшли вельми відвертими і скандальними. На них юна модель позувала як доросла жінка. І це виглядало дуже правдоподібно. З-за цього редакторів журналу звинуватили в розбещенні малолітньої дівчинки.

Завдяки цій зйомці Тілан стала ще більш популярною. Коли їй виповнилося 12 років, вона підписала контракт із великим відомим модельним агентством IMG Models. За останні 4 роки портфоліо моделі поповнилася тисячами чудових фото для відомих брендів. Її кар'єрі може позаздрити будь-яка починаюча і навіть досвідчена модель.

Навесні 2017 року Блондо стала обличчям відомої компанії L’L'oreal Paris.

Вона брала участь в показах Chanel, Lacoste і Ralph Lauren.

Їй вже вдалося досягти неймовірних висот. Це, враховуючи те, що їй всього 16 років, а її зріст досягає всього 170 сантиметрів, що не відповідає модельним вимогам.

Раніше портал "Знай.uа" писав про те, що Хлоя Кхан представила світу свою гордість

Читайте також: невидимий купальник Ратаковски убив Instagram наповал

Нагадаємо: мама піддала 8-річну дівчинку справжнім тортурам заради перемоги в конкурсі краси