Втомилися від монотонної найнуднішої роботи в офісі і у вас складається враження, що ви ніби застрягли у фільмі "День бабака". Тоді терміново час змінювати своє життя!

Кидайте всі справи і шліть начальнику лист про звільнення, адже одна ірландська ветеринарна клініка в Ірландії оголосила неймовірну вакансію людина, що гладить кішок! Можливо, цього шансу ви чекали все життя! Оклад 25 тисяч євро в рік. Уявляєте — вам будуть платити за те, що ви гладите кішок! Цю новину, цікаву у всіх відносинах, повідомили і передрукували багато світових ЗМІ.

Але все ж не поспішайте бронювати квиток на найближчий рейс до Ірландії, на таку відповідальну посаду потрібні професіонали своєї справи.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Як повідомляється, клініка, дала оголошення про вакансію, яка моментально викликала інтерес в усьому світі, вона знаходиться в Дубліні, Ірландія.

"Ви божевільний любитель кішок? Ви рахуєте кошенят перед сном? Ви підгодовуєте бродячих кішок? Якщо ви відповіли "так" на ці запитань, то ласкаво просимо на роботу у ветеринарну клініку Just Cats", - написано в описі вакансії.

Клініка Just Cats готова платити зарплату в розмірі від 20 до 25 тисяч євро на рік, в залежності від досвіду "людини, що гладить котів". Однак, у претендентів на вакансію повинні бути "ніжні руки", і вони повинні бути здатні "гладити кішок тривалий час". Професіоналам з досвідом роботи – перевага.

Так відомо, що "Прасувальник котів" повинен буде гладити і заспокоювати тварин в залі очікування. Від нього вимагається також уміння розрізняти типи муркотіння. Злий кіт, наляканий або щасливий.

Врахуйте, що коти не зобов'язані бути з вами привітними, і щоб у ваші ручки не вчепилися кігті нервового мурлики обов'язково потрібно знати, як поводитися з твариною і як правильно її заспокоювати і розташовувати до себе. На таке здатні, дійсно, тільки професіонали. Ну а якщо вас взяли на цю посаду, головне не зійти з розуму – від щастя…

Нагадаємо, вчені дізналися, як правильно гладити кішку. Дослідники проаналізували, як чотирилапі відгукуються на різні ласки і реагують на дотики господарів і сторонніх людей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", кіт Ларрі, що належить прем'єр-міністру Великобританії Терезі Мей, не зміг потрапити у свій дім на Даунінг-стріт, 10. Забавне відео виклали на YouTube.

Також "Знай.uа" писав, два впертих кота чорний на прізвисько Го і рудий Кен прославилися на весь світ. А все тому, що протягом останніх трьох років кожен день пухнастики намагаються зайти всередину музею у Хіросімі.