Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в мереживній білизні.

Ана Чері на фото сидить на диванчику майже гола. На ній тільки спокусливий комплект чорної мереживної білизни, яка ледь утримує соковиті принади моделі. На обличчі дівчини яскравий макіяж, вона мило посміхається, запустивши руку в розпущене волосся.

У підписі до фотографії Ана Чері рекламує бренд нижньої білизни, яку вона одягла. "Вам подобається цей комплект нижньої білизни? @fashionnova продовжує вбивати його новими гарячими стилями. Відзначте тих, хто хоче цей набір", - підписала фотографію модель. А її прихильники почали засипати її компліментами в коментарях.

"Ви гарні, як життя", "Як просто і чудово", "Ви виглядаєте абсолютно приголомшливо", "Абсолютно феноменальна", "Ви виглядаєте дуже добре", "Мені подобається цей стиль", "Ти виглядаєш дуже гарно!", "Яка краса!", "Анна, ти дуже гарна", "Ана, ти повинна працювати в PornHub", "Мені подобаються фотографії, які ви публікуєте", "Ти виглядаєш приголомшливо, Ана Чері", "Дуже красива", "Дуже красива і сексуальна", - пишуть захоплені фанати моделі.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.