Про колонізацію Червоної планети, Марса, говорять вже багато років. І ось тепер, коли вона повинна відбутися практично з дня на день, і світ затамував подих, вчені раптом зробили несподіваний висновок - це рішення згубно позначиться на людстві і навіть може призвести до знищення Землі і загибелі людського роду. На думку вчених, колонізація спричинить за собою війни і катаклізми на землі та інші лиха. Про це пише видання aspekty.net.

В Університеті Британської Колумбії кажуть, що переміщення на Марс призведе до того, що людству залишиться існувати зовсім недовго. Причиною тому називають серйозні складності, аж до неможливості людини повністю адаптуватися до життя на чужій планеті

Адам Мортон, що стоїть на чолі цього дослідження, заявив – колонізація людством Марса призведе до біологічних і ядерних воєн на Землі. Більше того, люди принесуть з собою війну і на Червону планету. Крім того, освоєння нових територій може спричинити за собою поява роботів, націлених вбивати. Також фахівці заявив про негативний вплив переміщення людей на іншу планету на екологічний стан Землі.

Як раніше повідомляв портал "Знай.uа" , "блищить, але не золото". NASA знайшли на Марсі незвичайний камінь, майже філософський.

Популярні новини зараз
Погрожують відключенням та вимагають гроші: українці скаржаться на терор "газовиків" Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Світло відключатимуть на 6 годин, а про опалення взимку і не мрійте: українців серйозно попередили Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Варто нагадати, що після посадки на Марс 358-кілограмовий геофізичний зонд InSight, який у розгорнутому стані має габарити 6,1х2х1,4 м, розкрив сонячні панелі, щоб отримати енергію для запуску систем, і працює в штатному режимі. На щастя, місія після приземлення на червону планету пройшла успішно.

Подолавши 485 млн км, зонд NASA приземлився у вулканічному районі планети - на нагір'ї Элизий, яке розташоване біля екватора Марса. "Триногий" модуль назавжди залишиться в цьому місці, і буде передавати корисну інформацію на Землю до тих пір, поки не зможе функціонувати.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що, щоб збільшити термін служби космічних апаратів та забезпечить тривалі людські місії в глибокий космос NASA планує запустити роботизовану паливну місію для зберігання і перевезення криогенного палива. В якості охолоджувача кріогенна рідина забезпечує роботу космічного апарату і може продовжити термін його служби на роки.

Нагадаємо, вода й атмосфера: вчені знайшли "нову Землю", придатну для життя.

Як повідомляв Знай.uа, Марс наш: у NASA прийняли доленосне рішення, колонізація Червоної планети не за горами.

Знай.иа писав, рахунок пішов на години: в NASA назвали дату колонізації Марса.