Еротичний гороскоп на 4 грудня Овен

Сьогодні через ваші хороші манери, вас можуть неправильно зрозуміти. Ви могли просто ввічливо підтримати співрозмовника, а він уже придумав собі еротичний підтекст. Будьте обережними з жартами і компліментами.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Телець

За порадою зірок, вам потрібно сісти сьогодні з партнером і напланувати всього на рік наперед. А потім потроху втілювати в життя все, що нафантазували. У вас відразу все буде виходити, ви навіть здивуєтеся.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Близнюки

Майже у всіх представників цього знака будуть приємні спогади про сьогоднішній день. Цілком ймовірно, що сьогодні до вас повернуться давно забуті кавалери.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Рак

Не вживайте сьогодні алкоголь і шкідливу їжу. А ще краще сядьте на дієту з правильним харчуванням. Сьогодні ви навряд чи зможете розслабитися і отримати задоволення, якщо не виконаєте це все.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Лев

Сьогодні до і після інтимних відносин з партнером вам, можливо, буде трохи сумно. Це не залежить ні від ситуації, ні від вашого обранця: справа в тому, що даний часовий відрізок припускає для людей вашого знаку легку печаль, яка, втім, не завадить вам проявити активність в еротичній близькості.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Еротичний гороскоп на 4 грудня Діва

Сьогодні вам буде складно досягти піку насолоди. Краще відразу попередити партнера, що ніч буде довгою і йому доведеться багато працювати.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Терези

Слово дня для вас - втіха. Якщо сумно вам, прийдіть за нею до партнера, якщо йому - утіште самі. І тут важливі не тільки слова, а й дії. І найкращим способом буде відмінний секс.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Скорпіон

Вам доведеться змиритися, що вашому партнерові відомо про ваше тіло і бажаннях більше, ніж вам. І не треба його ні в чому переконувати. Він і так знає, як зробити ніч незабутньою.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Стрілець

Щоб поліпшити настрій собі і партнеру, варто сходити на щось видовищне. А якщо у цієї вистави буде еротичний підтекст, то вам це тільки на руку.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Козеріг

Сьогодні вам варто змінити колір волосся або кардинально поміняти колір одягу. І піти в такому вбранні в гості. Так всі погляди будуть прикуті тільки до вас і вашої фігури.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Водолій

Настрій і сили у Водоліїв сьогодні будуть тільки з ранку. Увечері вже нічого не захочеться. Так що не втрачайте ранкові години на каву, пробки і сніданки. Займіться ділом.

Еротичний гороскоп на 4 грудня Риби

Риби сьогодні стали не тільки похітливими, але і дуже егоїстичними в своїх сексуальних поривах. Схилити їх до близькості не складе труднощів. Але ось з ними ви задоволення навряд чи отримаєте, вони занадто зайняті собою.

Як раніше повідомляв Знай.ua, дізнатися про свою долю на цьому тижні для всіх знаків Зодіаку можна в нашому тижневому гороскопі.

Нагадуємо, сучасні жителі Японії живуть набагато довше і виглядають при цьому чудово. Ось 5 головних секретів японок.

Також Знай.ua повідомляв про те, що чоловік побудував казкове мишаче село в своєму саду.