В майбутньому 2019 році найбільш актуальним стане кораловий колір PANTONE 16-1546 Living Coral. Про це оголосили представники інституту кольору Pantone.

Фахівці стверджують, що "життєстверджуючий кораловий колір з золотим відтінком" буде на піку популярності в наступаючому році.

Вони також відзначили, що природа кольору Living Coral "вітає і заохочує безтурботну діяльність. Вона також символізує вроджену потребу в оптимізмі і прагнення до радості".

Популярні новини зараз
Подорожчає одна з критично важливих комунальних послуг: який тариф хочуть встановити Комунальники встановлюють нові тарифи з 1 травня: кому приготуватися до подорожчання Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики
Показати ще

Ось вже 20 років інститут кольору Pantone називає кольори, які стануть найпопулярнішими в тому чи іншому році. Ці кольори стають орієнтирами для дизайнерів одягу, меблів і інтер'єрів, а також для графічних дизайнерів.

Раніше повідомлялося, що імените чоловіче видання GQ назвало 50 найбільш стильних чоловіків 2018 року. Про це повідомляють на сайті видання.

Відомо, що список модного глянцю очолив американський актор і музикант Дональд Гловер, більш відомий під сценічним ім'ям Childish Gambino. На думку експертів видання, саме він є людиною, яка вдало поєднує в своєму гардеробі стиль 1970-х і сучасність.

У свою чергу другу сходинку почесного рейтингу зайняв актор Джефф Голдблюм, відомий за своїми ролями у фільмах "Парк Юрського періоду", "День незалежності", "Тор" і багато інших.

Також повідомлялося, що корпорація Google підвела підсумки голосування Google Play Best of 2018 Awards, а заодно і опублікувала традиційний список кращих додатків, ігор, фільмів, серіалів і книг, представлених в магазині додатків Google Play Store. Про ігри ми вже писали, а от про решту розважального контенту вдалося дізнатися лише сьогодні. Відразу варто обумовити, що добірка відноситься до ринку США, нам ще треба дочекатися того моменту, коли команда Google Play Store почне публікувати окремо рейтинг для України.

Нагадаємо, Седокова ледь не залізла на шию молодого самця.

Як повідомляв "Знай.uа", Надя Дорофєєва справила фурор на музичній премії.

Також Знай.uа" писав, що українська дівчина Бонда затьмарила кінофестиваль в Лондоні.