24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує в автомобілі. При цьому на ній дуже незвичайне вбрання. Дівчина в коротенькій чорній кофтині з дуже глибоким декольте, яке ледь стримує її силіконові груди, а також вона одягла сильно порвані чорні джинси. При всьому цьому Альона сидить на задньому сидінні авто з широко розсунутими ногами. На її голові чорна кепка, а на ногах білі кеди. Дівчина розпустила волосся і сильно нафарбувала обличчя.

Зазначимо, що свою фотографію Омович не підписала, залишила лише геолокацію, з якої випливає, що знімок був зроблений в Києві. Підписники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. Хтось пише, що Альона спотворила себе пластикою, а деякі вважають, що вона перебільшує з фоторедакторами, адже неможливо бути настільки ідеальною.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні. На ній ажурний бюстгальтер і, мабуть, такі ж трусики, але вони заховані під штанами, які модель не забула надіти. І все б нічого, але позує Альона на вулиці в морозну і сніжну погоду.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.