Інгмарі Ламі народилася 5 серпня 1947 року в Швеції. Наприкінці шістдесятих років під час відпустки вона вирішила поїхати відпочити в Париж. Вона була тоді ще з усім юною. На дискотеці багато хто звернув на неї увагу. На наступний день місцевий фотограф зробив з дівчиною кілька знімків. Вони були розміщені у відомому журналі Harpers Bazaar Magazine без її відома. Саме це і зробив її відомою моделлю.

Інгмарі підписала контракт з агентством Parisian agent Models International. З цього моменту почалася її кар'єра. Дівчина працювала в Німеччині, Англії, Італії, США і на батьківщині – у Швеції. Її фотографія з'явилася на обкладинці італійського Vogue у вересні 1971 року.

Коли інші моделі виходили на пенсію Ламі переїхала зі своєю родиною на острів Форментера, Іспанія. У 1991 році вона повернулася в Швеції і випустила власну лінію одягу. А вже через рік вона взяла участь у зйомці фотографа Магнуса Ріда. Через 2 роки вона переїхала в США, щоб продовжити кар'єру моделі.

Популярні новини зараз
"Земля затремтить під ногами": ясновидець Герман побачив точний рік перемоги України Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати
Показати ще

Історія Інгмарі Ламі – чудове підтвердження фрази "Жінки як вино, з роками вони стають тільки краще". Вона довела, що кар'єра моделі не закінчується в 35 років. У свій 71 рік вона не намагається виглядати на 30, як це роблять багато жінок. Вона зачаровує своєю природністю і зрілістю. Ламі гідно приймає свій вік і анітрохи його не соромиться. Її фото змушують всіх переконатися в тому, що можна красиво старіти.

Портал "Знай.uа" вже писав про креативного дизайнера, який перетворює звичайні предмети на креативні сукні

А також про найстаріших близнюків у світі, які відзначили 102 день народження

Нагадаємо: літній британець розповів, як йому вдалося відзначити 100-річчя в здоров'ї і з задоволенням