24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

Цього разу Instagram-модель опублікувала фотографію, на якій позує в ліфті, фотографуючи себе в дзеркало. Альона одягла чорні шкіряні штани, прозоре мереживне боді, яке ледь стримує силіконові груди, а поверх цього накинула темно-синій бомбер від Gucci. На обличчі дівчини, як завжди, щільний шар штукатурки, а волосся зібране у хвіст ззаду. Дівчина тримає в руці червоний рюкзачок. Альон сфотографувалася і спереду, і ззаду, що дає шанувальникам можливість краще її роздивитися.

Підписники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі. Хтось пише, що Альона спотворила себе пластикою, а деякі вважають, що вона перебільшує з фоторедакторами, адже неможливо бути настільки ідеальною.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні. На ній ажурний бюстгальтер і, мабуть, такі ж трусики, але вони заховані під штанами, які модель не забула надіти. І все б нічого, але позує Альона на вулиці в морозну і сніжну погоду.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.