Популярна 26-річна британська модель, зайчик Playboy, учасниця шоу «Х-фактор» і Celebrity Big Brother, порноактриса Хлоя Кхан активно веде свою сторінку в Instagram. Варто зазначити, що у дівчини вже 1,5 млн фоловерів, яких знаменитість радує оголеними знімками.

Так, цього разу Хлоя Кхан показала серію відвертих фото, на яких позує в аеропорту. Так, на першій фотографії Хлоя Кхан постала на огляд публіки в темних спортивних штанях і коротенькому чорному топі, який ледь утримує і величезні силіконові груди. Поверх топа вона одягла коротку спортивну кофту в тон штанам. На плечі дівчини невелика чорна сумочка на ланцюжку. Волосся Хлої розпущене і розвівається при ходьбі. В пупку видно величезний пірсинг, який звертає на себе увагу.

На другому фото модель позує в сірих лосинах і такому ж топі, який сильно обтягує груди. Дівчина сфотографована під час руху, в її руці чи то телефон, чи то портмоне. Вона не дивиться в камеру, її волосся розпущене, а на обличчі непомітний макіяж. На третьому фото в публікації Хлої Кхан вона позує в бежевому костюмчику, який складається з лосин, топа на тонких бретельках, з якого ледь не вивалюється бюст, і накидки з капюшоном. В руках дівчина тягне дорожню сумку.

У підписі до фотографії модель запропонувала шанувальникам вибрати, яка з фотографій їм подобається найбільше. Фолловери Хлої в коментарях відзначили її рельєфне тіло. Знайшлися і цінителі силіконових грудей, які засипають її компліментами. Деякі звернули увагу на пірсинг у пупку Кхан.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Гроші на дітей: в Україні збільшилася сума допомоги батькам новонародженої дитини
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що Хлоя Кхан вийшла в люди тільки в прозорому ліфі.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що величезні груди Хлої Кхан випали з невидимого костюмчика.

Також портал "Знай.uа" писав, що величезні кулі Хлої Кхан вистрибнули з топіка прямо на вулиці.