У місті Рембау, Малайзія, стався досить незвичний випадок. Жінка виявила будинку свого 16-річного сина на ім'я Мохд Айді Азхар Захрін, який нерухомо лежав на підлозі. З його вуха текла кров.

Налякана мати одразу ж подзвонила у швидку допомогу. Після огляду медики повідомили, що єдиним пошкодженням на тілі хлопця є опік лівого вуха. Незабаром розтин тіла допоміг установити, що причиною смерті став удар струмом. Виявилося, що підліток слухав музику на телефоні, поки той стояв на зарядці.

Коли брат хлопця доторкнувся до зарядного пристрою, то теж відчув невеликий удар електричним струмом. Це може свідчити про те, що кабель несправний.

Варто відзначити, що Мохд – не перша жертва. У лютому цього року 17-річну дівчину Луїзу Піньейру знайшли мертвою на підлозі у неї вдома у бразильському місті Риачо-Фриу. Причиною смерті став удар електричним струмом через навушники. Смартфон в цей час заряджався, і він практично розплавився.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

В індійській селі Канатур 46-річна жінка заснула, слухаючи музику. Вранці її знайшли мертвою. Місцева поліція повідомила, що причиною трагедії швидше за все, стало коротке замикання.

Через місяць в індійській селі Пандьо 22-річний хлопець слухав музику, поки його телефон був підключений до розетки. У цей час світла в будинку не було. Як тільки він з'явився, хлопець отримав удар струмом через навушники, що його і вбило.

Чотири роки тому в Австралії була знайдена 28-річна дівчина. Вона була вбита ударом електричного струму, який пройшов через USB-кабель. Їм вона заряджала телефон, поки слухала музику в навушниках. Тоді причиною смертельного шоку частково послужила несправність зарядного пристрою.

Марка фатальних зарядних кабелів і телефонів поки не названа. Але варто бути обережними і не слухати музику на підключеному до мережі телефоні.

Раніше "Знай.uа" писав: розумні окуляри можуть передавати звук без навушників

А також: iPhone X ледь не спалив власницю живцем

Нагадаємо: Google представила розумну куртку для розсіяних модників