Всіма улюблений голівудський актор Бен Аффлек, який нещодавно лікувався від алкоголізму в реабілітаційному центрі, знову повертається на великі екрани. Нещодавно Netflix опублікував трейлер гостросюжетного трилера "Потрійний кордон", в якому знаменитий актор зіграв головну роль.

Відповідне відео було опубліковано на YouTube-каналі сервісу.

Картина розповість глядачам історію п'яти чоловіків, які опинилися на кордоні Парагваю, Аргентини і Бразилії. Завдяки своєму розташуванню, це місце перетворилося на притулок небезпечних терористів. В ролях також знялися Чарлі Ханнем, Педро Паскаль, Оскар Айзек, Гаррет Хедлунд. Фільм з'явиться на екранах вже в березні майбутнього року.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Нагадаємо, в мережі з'явився довгоочікуваний трейлер легендарних "Месників 4" американських режисерів Ентоні і Джо Руссо. Фанати вже зачекалися прем'єри чергової частини екранізація коміксів Marvel про пригоди команди супергероїв Месників. Варто нагадати, що проект був анонсований ще в жовтні 2014 року під назвою "Месники: Війна нескінченності - Частина 2".

Зйомки фільму проходили з серпня 2017 року по січень 2018 року на студії Pinewood в Атланті. Фільм вийде в прокат в Росії 25 квітня 2019 року, у США - 3 травня у форматі IMAX і 3D.

Також раніше портал писав, що в мережі опублікували трейлер тизера культового детектива "Холмс і Ватсон". Сценарист і режисер фільму Ітан Коен зумів зацікавити глядачів кіноновинкою, хоча, здавалося б, що можна сказати на тему "шерлока".

Трейлер найвідомішого в світі детектива вже доступний в мережі. Варто відзначити, що ролик набрав кількамільйонні переглядів за лічені дні.

Раніше Знай.uа писав про те, що ВВС спільного з Netflix опубликовали трейлер анімаційного проекту "Небезпечні мандри".

Також Знай.uа повідомляв, що у мережі оприлюднили тизер фільму "Король лев" (The Lion King) від кіностудії Walt Disney Studios – своєрідний рімейк на мультфільм 1994 року.