Новий рік вже майже на порозі, і цей магічний день відмінний привід щоб привернути удачу в свій будинок і своє життя. Ці способи допомогли багатьом, і допоможуть тобі, навіть якщо ти в них не віриш. Передає Clutch.

Чистий дім — запорука успіху

Перед святами треба провести генеральне прибирання, викинувши всі непотрібні речі. Так ти зможеш позбавитися від непотрібного баласту, який заважає тобі жити і відкриєш дорогу прекрасним речам.

Правильно оформляємо новорічний стіл

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

На ньому має бути 12 страв — вони будуть символізувати 12 місяців, у кожен з яких твій дохід буде стабільно збільшуватися. Не забудь красиво засервірувати стіл: обов'язково дістань найдорожчий посуд, адже саме він приверне у твоє життя достаток у новому році.

Прикрашаємо ялинку з користю

Найкраще наряджати ялинку всією сім'єю. Нехай кожен, хто вішає на ялинку кулька, загадує бажання. Для верхівки на ялинку варто придумати особливе, дуже важливе для всіх, бажання. Про нього потрібно домовитися заздалегідь.

Щоб всі жили в достатку

Якщо бажаєш своїй сім'ї багатства і достатку — сервіруючи святковий стіл поклади кожному під тарілку монетку. Це допоможе залучити в життя гроші.

Магічні прикраси

Прикрашаючи ялинку приділи особливу увагу іграшкам, адже кожна з них несе в собі якийсь сенс. Наприклад:

Цукерки - їх вішають для "солодкого" життя і достатку. Доброю прикметою вважається з'їсти цукерку з ялинки в новорічну ніч.

Монети - призначені для залучення в будинок багатства і достатку.

Дитячий носочок або брязкальце - такі речі вішають на ялинку сімейні пари, які мріють про поповнення. Колір штучки буде вказувати на бажану стать майбутньої дитини.

Нагадаємо, астрологи склали модний гороскоп на Новий рік 2019, який дозволить вам виглядати розкішно і накликати на себе удачу.

Ранее Знай.ua повідомляв, астрологи розповіли, що гроші охочіше йдуть в той гаманець, колір якого гармонує зі стихією знака Зодіаку.

Також Знай.ua писав, фахівці назвали чотири знака Зодіаку, які зазвичай мають значно більше грошей, ніж інші.