Гідно проводити старий рік і закликати у новий рік удачу не так складно. Потрібно виконати всього 7 речей. Дуже важливо не входити в Новий рік з старими проблемами та очікувати лише кращого.

Поставити цілі на майбутнє

Досягти бажаного буде простіше, якщо заздалегідь накреслити план і поставити глобальні цілі на рік. Або ж можна визначити своє майбутнє на найближчий місяць і запланувати кілька легкодостижимых цілей.

Попросити вибачення

Важкий вантаж образ не варто тягнути з собою в новий рік. Образи потрібно не тільки прощати, а й самим робити кроки до примирення. Приділіть час своїм близьким і принесіть вибачення. Це відразу ж поліпшить відносини між вами і допоможе позбутися від вантажу на душі.

Позбавтеся від шкідливих звичок

Шкідливі пристрасті не тільки погано позначаються на здоров'ї, але і позбавляють моральних сил. Енергію на початку року потрібно спрямовувати на корисні речі. І першим кроком до активного здорового життя може стати позбавлення від шкідливих звичок.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Завершити розпочаті справи

Не тягніть старий новий рік. Почніть його з чистого аркуша і постарайтеся максимально завершити робочі та особисті справи до кінця грудня. Особливу увагу варто приділити домашнім справам. Вже після цього варто приділити свою увагу приємним передноворічним клопоту.

Подякуйте своїх близьких

Просте спасибі часом так багато значить. І можливо, у вашому оточенні ви давно не вимовляли слова вдячності тому, хто їх заслужив. Кожному приємно знати, що його любов і турбота не залишаються непоміченими.

Нагадаємо, астрологи розповіли, в якому одязі зустрічати Новий рік 2019 різних знаків Зодіаку. Астрологи розповіли, як зустріти Новий рік модницям.

Як повідомляв Знай. ua, коли українці святкуватимуть Різдво 2019. В Україні з 2017 року цей день додатковим вихідним зробили.

Знай. ua писав, що українці зможуть відпочити на 11 днів більше. Справі час, а потісі годину – в наступному році українці зможуть відпочити і приділити час свят.