Туристи з Данії забралися на вершину піраміди Хеопса і там зайнялися сексом.
Любовні втіхи були зняті на камеру. Фотограф Андреас Хвід опублікував знімок, на якому він лежить зі своєю супутницею на тлі Каїра. У мережу потрапив і відеоролик аналогічного змісту.

На запису видно, що пара в темряві підіймається на історичний пам'ятник, потім можна розгледіти, як дівчина знімає з себе одяг. Представники влади Єгипту вже звернули увагу на кадри. Адже сходження на піраміду заборонено законом, а комплекс закривається для відвідувачів о 17.00.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що всі малюнки Стародавнього Єгипту зроблені "плоскими", але з дрібними деталями. Можливо, більшість художників була просто не здатна до створення складних композицій з людьми у реалістичних позах. Тому прийняли канони: голови і ноги всіх людей і богів зображені в профіль. Плечі, навпаки, розгорнуті прямо. Руки сидячих завжди спочивають на колінах.

Як повідомляв портал "Знай.иа", у найдавнішій ступінчастой піраміді Джосера вчені помітили статую Озіріса - бога підземного світу і відродження. Вона перебувала у західного схилу кам'яної споруди. Фахівці припускають, що статую божества створили в часи Імхотепа. Відомості про знахідку поширив керівник Вищої ради у справах старовин Єгипту Мустафа Вазірі. Статую страшного бога виявили під час археологічних розкопок. За словами фахівців, піраміди по своїй суті є склепами.

"Знай.uа" писав, що група археологів зуміла відшукати руїни прадавньої піраміди в Мексиці, здійснюючи розкопки в штаті Пуебла. Фахівці обстежили пагорб Амалукан, під яким і були знайдені стародавні руїни, які вразили їх своїми масштабами. Про це повідомили у виданні EFE. Також, була опублікована інформація про те, що дана піраміда може очолити список найбільш громіздких споруд такого типу.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще