Відомо, що знак Зодіаку може визначати характер і темперамент людини. Люди давно навчилися спостерігати за зорями та визначати за допомогою них своє майбутнє. Однак на наше життя також може впливати Місяць, який щотижня проходить через кілька знаків Зодіаку. Що віщує місячний гороскоп на тиждень та яким знакам варто взяти це на замітку.

Понеділок, 10 грудня

Місяць перебуває у сузір’ї Козерога. Для представників цього знаку Зодіаку день може піднести неочікуваний сюрприз. Ваші близькі раптово можуть ошелешити відвертими зізнаннями. Зараз вам варто зберігати спокій та проявити витримку. Навіть, якщо новини вас не потішать, це дасть поштовх до розв'язання інших проблем. Також Козерогам необхідно звернути особливу увагу на фінансові питання. Понеділок – ідеальний день для просування бізнесу або для прохання про підвищення.

Вівторок, 11 грудня

Популярні новини зараз
Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Місяць перебуває у знаку Водолій. Це вдалий період для будь-яких починань. Доля буде дуже прихильною до вас, якщо ви проявите рішучість та наполегливість. У цей день можна і потрібно ставити собі амбітні цілі, боротися за високе положення, прагнути і досягати. Також варто проаналізувати, які речі чи звички зупиняють вас на шляху до мрій. Постарайтеся, позбутися їх, або хоча б якоїсь одної непотрібної речі. Звертайте увагу на свої сни – у вівторок вони можуть підказати відповідь на запитання, яке вас так довго мучить.

Середа, 12 грудня

Місяць перебуває у сузір’ї Водолія. Удача, як і у вівторок, сприятиме представникам цього знаку Зодіаку. Та у середу варто починати ті справи, які пов’язані з подорожами. Також сприятливими можуть виявитися пошуки другої половинки та створення сім’ї. Ефективні процедури для зміцнення здоров'я, в тому числі жіночого: не відкладайте візит до фахівця або запис на масаж. А ввечері можна відправитися в клуб, ресторан або влаштувати з друзями застілля: позитивні емоції, танці і сміх сьогодні легко позбавлять від зайвих калорій.

Четвер, 13 грудня

Місяць у знаку Водолія. У цей день ви будете дуже неуважні, але це не погано. Якщо ви чимось займаєтеся, однак постійно відволікаєтеся, то варто задуматися, чи справді ця справа важлива для вас. Можливо, варто змінити пріоритети? Прислухайтеся до себе і, як тільки буде найменша можливість, дозвольте собі просто полінуватися - почитати і помріяти, полежати на дивані з серіалом чи улюбленим фільмом. Такі лінощі принесуть вам лише користь й допоможуть зарядитися енергією на наступні звершення.

Пятниця, 14 грудня

Місяць переходить у знак Риб. У цей день усі старання Риб оцінять як належне. Усі мрії та грандіозні плани можуть почати втілюватися у реальному життя. Варто лише трохи додати впевненості в собі. У робочих або сімейних питаннях буде цінною порада наставника, досвідченої людини або мудрого старшого родича.

Субота, 15 грудня

Місяць продовжує перебувати у сузір’ї Риб. У цей день представникам цього знаку Зодіаку можуть загрожувати різноманітні спокуси. Особливо не варто нічого вирішувати у питаннях відносин з близькими людьми. Рибам потрібно прислухатися до свого розуму та відкинути емоції. Також корисно буде відкласти певні заощадження, хоча б символічну суму.

Неділя, 16 грудня

Місяць у знаку Риби. Цього дня у Риб проявиться творча енергія, натхнення змусить вас зробити безліч справ. У цей день потрібно знайти час для себе – зайнятися косметичними процедурами чи сходити на масаж. Увечері покладіть поруч з ліжком блокнот: сьогодні сновидіння можуть містити цінну інформацію у вигляді сюжетів і символів, які потребують розшифровки.

Нагадаємо, що астрологи склали місячний календар краси на Новий рік 2019.

Раніше Знай.ua повідомляв, астрологи попередили про найнебезпечніші дні у 2019.

Також Знай.ua писав, що відомий екстрасенс розповіла, що потрібно зробити кожному перед кінцем 2018 року.