Відома американська фітнес-модель Ана Чері, яка не упускає можливості показати світу свої соковиті принади і є чи не найпопулярнішою дівчиною Instagram, в черговий раз продемонструвала свої ідеальні форми. Так, на своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує у спокусливому вбранні.

На фотографії Ана Чері стоїть біля столу з напоями і тримає одну руку на боці, а другою сперлася об цей стіл. На ній біла кофтинка на ґудзиках, яка ледь утримує пишний бюст моделі, чорна міні-спідниця на блискавці і пальто, яке вона скинула з плечей. Волосся Ани розпущене і м'якими хвилями спадає на плече, на обличчі нюдовий макіяж з акцентом на очах. Дівчина дивиться в камеру і злегка посміхається.

У підписі до фотографії Чері написала: "Зручний і стильний", мабуть, маючи на увазі своє вбрання. Підписники фітнес-моделі не змусили себе чекати і почали активно коментувати її нову публікацію. Більшість з них захоплюються красою і соковитими формами моделі, а деякі скористалися можливістю і почали засипати її питаннями.

Раніше повідомлялося, що солодка Ана Чері облягла принади тонким мереживом. На своїй сторінці в соцмережі модель опублікувала спокусливе фото, на якому позує в мереживній білизні. Ана Чері на фото сидить на диванчику майже гола. На ній тільки спокусливий комплект чорної мереживної білизни, яке ледь утримує соковиті принади моделі. На обличчі дівчини яскравий макіяж, вона мило посміхається, запустивши руку в розпущене волосся.

Популярні новини зараз
Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Нагадаємо, Ана Чері не змогла натягнути топік на величезні персики.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Ана Чері роздяглася, щоб розкрити рецепт краси.

Також портал "Знай.uа" писав, що спідниця голої Ани Чері розійшлася по швах у самому пікантному місці.