Учні однієї з українських сільських шкіл переспівали мегапопулярну композицію групи KAZKA "Плакала" і раптово прославилися.

Всього за добу роликом в соціальній мережі Facebook подивилися 52 тисячі користувачів, півтори тисячі поділилися записом.

KAZKA - Плакала ПАРОДІЯ! Сільські школярі переспівали хіт

‼️ПАРОДІЯ‼️ Сільські школярі переспівали хіт KAZKA - Плакала😭 Ви будете плакати від сміху🤣 Репост і підписка на автора Вітосік Відосік вітається🤗

Geplaatst door Вітосік Відосік op Woensdag 12 december 2018

На відео учні співають про нелегку шкільну долю: необхідність написати твір, ходити на уроки фізкультури, домашки на кухні і так далі. Причому пародію виконують не тільки діти, але і педагоги.

Популярні новини зараз
Валютний ринок чекають важливі зміни: як можна буде здати чи купити долари Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Запис так сподобався користувачам, що вони не шкодували слів на похвалу і рекомендували дітям знімати.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

Хіт українських виконавців вже кілька місяців підкорює серця слухачів по всьому світу. На офіційний YouTube кліп подивилися 78 мільйонів разів. Також пісня вперше увійшла у рейтинг топ-10 світового чарту Shazam.

Крім того, вона опинилася на першій сходинці чарту "ТОП-30. Російський крутяк" російського телеканалу "МузТВ". Про це повідомляється на офіційній сторінці каналу у Instagram.

Багато російських любителів музики виявилися незадоволені таким розкладом. Під постом з'явилося безліч гнівних коментарів, автори яких обурені тим, що російський хіт-парад очолює українська пісня.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

До свого успіху в сусідній країні колектив ставляться по-філософськи. Вокалістка групи Олександра Зарицька зазначила, що світова популярність пісні — це дуже велика відповідальність.

"Це дуже відповідально, дуже серйозно, тому що українська мова звучить всюди. Тепер треба вчити всіх української мови", - заявила співачка.

Kazka, український гурт
Kazka, український гурт

Нагадаємо, популярна українська студія "Мамахохотала" представила пародію на пісню "Плакала" української групи KAZKA на своєму 100-му концерті.

Знай.uа писав, що учасники групи показали, як вона знімала легендарний кліп на пісню "Плакала", яка останнім часом у всіх на слуху.