Яких тільки не надходить скарг до правоохоронних органів. В деякі навіть дуже складно повірити, бо звучать вони настільки дивно, наскільки і неочікувано.

Приміром, нещодавно у мережі оприлюднили знімок листування, на якому чітко вказано – бабуся скаржиться, що в неї крадуть продукти з холодильника, який стоїть поза межами квартири. І роблять це нібито не абихто, а поліцейські:

"Крадіжка. Заявник Євгенія Федорівна скаржиться, що у неї з холодильника, який стоїть у коридорі, крадуть їжу. Підозрює поліцію", - йдеться у повідомленні.

Популярні новини зараз
Віддавати по 10% від пенсії не доведеться: "Київстар" порадував стареньких бюджетним тарифом Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно В Україні готується революція у житловій сфері
Показати ще

Наскільки слова пенсіонерки правда, поки що невідомо. Але навіть складно уявити копів, які "чистять" останні запаси старенької.

Дивіться: Кумедне затримання в Дніпрі: злодій так натхненно крав, що не впізнав копів

Нагадаємо, у Кабміні повідомили приємну для українців новину - незабаром з'явиться проект постанови про виплату січневих пенсій в грудні. Як повідомляв "Знай.ua", синоптики розповіли, якою буде погода перед святами. Також "Знай.ua" писав, НБУ порівняв доходи українців протягом останніх п'яти років - від 2013-го до 2018 років.