Дівчинки народилися в січні 1997 р. в Глостері (Великобританія). Коли в пологовому будинку мамі принесли різнокольорових маляток Люсі і Марію, щоб вона подивилася на своїх дочок в перший раз, вона на якийсь час була так сильно вражена, що навіть забула, як рухатися.

"Такі параметри, як колір шкіри, не визначаються УЗД під час вагітності. Тому мама не уявляла, наскільки різними ми будемо, коли з'явимося на світ", - пояснює Люсі.

Вона знала, що у неї будуть близнюки, але що близнюки будуть абсолютно один на одного не схожі, вона навіть не здогадувалася. Одна донька була блакитноокою і з яскраво-рудим волоссям білою дівчинкою, а друга кароока і темношкіра, звичайно, ось це якраз і здивувало обох батьків.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Українцям видають 3600 грн на місяць: виплата тимчасова, варто поспішати Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Причина незвичайного феномена – різна расова приналежність батьків, батько Вінс – білий, а мама Донна – наполовину ямайка. Ймовірність народження в подібних сім'ях двійнят з різним кольором шкіри складає приблизно 1 до 500.

Зараз, через 20 років, ця різниця стала ще більш очевидною.

"Більшість братів і сестер виглядають дуже схожими один на одного, а ми близнюки і виглядаємо не те що не родичами, здається, ніби у нас взагалі різні батьки." Люсі

У дитинстві мама одягала дівчаток однаково, проте десь до десяти років Люсі і Марія раптом усвідомили, що вони настільки різні, що прикидатися, ніби вони ідентичні близнюки немає ніякого сенсу. З тих пір дівчинки розвивалися кожна по-своєму, незалежно, хоча вони і залишалися один для одного найкращими подругами і люблять один одного.

"Наші брати і сестри (Джордж, Чинна і Джордан) мають змішаний тип шкіри. Ми з Марі як би є крайніми квітами в цьому спектрі, де інші знаходяться як раз між нами. Моя бабуся була такою ж рудою, як і я. Ніхто не вірить, що ми близнюки. Що й не дивно: навіть якщо ми одягнемося в однакові сукні, ми все одно не будемо схожі один на одного. Не те що, як близнюки, навіть як сестри. Наші друзі навіть одного разу попросили принести свідоцтво про народження, тому що вони не вірили нам.

Люсі розповідає:

"Ми з Марією були в одному класі, але, звичайно, у нас не було типових для близнюків проблем, нас всі розрізняли. Але це означає, що ми не могли з Марією помінятися нашими документами, як це часто роблять близнюки, так що в цій ситуації є і плюси, і мінуси."

Люсі і Марія і різні за характером, і за своїм інтересам. Люсі зараз вивчає мистецтво і дизайн, в той час як Марія вирішила присвятити себе вивченню закону.

Марія завжди була більш товариська і весела, в той час як рудоволоса Люсі часто соромилася знайомитися з новими людьми або відправлятися на вечірки. Марія любить елегантні сукні по фігурі, у той час як Люсі подобається ходити в кедах, футболках і джинсах.

Нагадаємо, найстаріші близнюки у світі відзначили 102 день народження. На рожевій вечірці вони поділилися секретами щасливого життя.

Як повідомляв портал "Знай.uа", дуже схожі близнята витратили на пластику величезні гроші, і тепер шкодують про це.

Також "Знай.uа" писав, сестри-близнята одночасно змінили стать.