24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких позує у відвертому образі. Для фотосесії Альона Омович наділа сині порвані джинси із завищеною талією і короткий білий топ з рукавами. Дівчина, мабуть, забула надіти бюстгальтер, так як на одній з фотографій помітний пірсинг в її сосках. Альона стоїть спиною до камери, але сфотографована біля дзеркала.

Волосся дівчини розпущене, а на лиці, як завжди, щільний шар макіяжу. Альона як би розглядає себе в дзеркало. На другому фото і у підписі до нього Омович хвалиться шанувальникам новим манікюром, який зробила напередодні Нового року. На знімку видно, що модель віддала перевагу стриманому бежевому манікюру зі стразами.

В підписи до фотографій Альона Омович написала: "Вже вирішили який будете робити манікюр на Новий рік? У мене беж зі стразами від @downtown.nails. Пишіть в коменти ваш колір. Вангую, багато хто буде з червоними нігтями". Також модель зазначила сторінку свого майстра манікюру, рекламуючи його.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нове фото на сторінці моделі. Багатьом сподобався знімок, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі і просять її одягнути ліфчик.

Нагадаємо, нещодавно Instagram-модель опублікувала відверту фотографію, на якій позує у звабливій білизні.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.