Астрологи стверджують, що деякі знаки Зодиаку від природи наділені магічними здібностями. Ці люди, якщо будуть вчитися, зможуть отримувати бажане за допомогою магічних ритуалів.

Скорпіон

Скорпіон від природи наділений магічними здібностями і надзвичайно розвиненою інтуїцією. Вони дуже рідко виявляються неправі в оцінці будь-якої ситуації. Бачать брехня завжди і добре знають людську природу.

Здатні маніпулювати і впливати на психіку інших людей. Можуть використовувати магію собі на користь. Скорпіону неважко буде розвинути в собі дар гіпнозу і ясновидіння.

Водолій

Водолії воліють білу магію, а від природи дуже допитливі та їх притягує таємниці магії. Здатні передбачати майбутнє.

Популярні новини зараз
Побутовим споживачам пригрозили відключенням електроенергії: хто у "чорному списку" Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми
Показати ще

Водоліїв навіть називають людьми майбутнього, адже навіть уві сні вони можуть бачити події, які ще не відбулися.

Розвивати свої здібності вони можуть за допомогою близьких людей. Водолії легко навчаються в середовищі однодумців і у них ніколи не виникає почуття заздрості або конкуренції.

Рак

Раки від природи здатні навчається магії і використовувати її для допомоги не тільки собі, але й оточуючим. Їм підійде робота з чистими енергіями. Часто представники цього знака ворожать на картах, рунах, кава і так далі.

Від народження володіють неймовірною інтуїцією. Багато відповідей можуть приходити до них через сни.

Саме Раки, Водолії і Скорпіони здатні досягати неймовірних вершин у магії. Однак і інші знаки можуть стає магами, хоча це відбувається не так часто.

Стрільці мають серед усіх знаків Зодіаку найсильнішу жагу знань. При цьому якщо їх метою стануть окультні і магічні знання, то вони можуть непогано просунутися в цій справі. Хоча часто їм цікавий сам процес навчання, тоді як використання на практиці відходить на другий план.

Нагадаємо, астрологи назвали найміцніші пари за гороскопом: хочете знайти ідеальну другу половинку, спочатку дізнайтеся її знак Зодіаку. найміцніші пари за знаком Зодіаку: топ-7.

Як повідомляв Знай. ua, що Свиня готує кожному знаку Зодіаку. Для кого рік буде дуже вдалим для різних справ і подорожей.

Знай. ua писав, що жінок цих знаків Зодіаку чекають успіх і щастя в новому році. Астролог назвала три найщасливіших знака Зодіаку.