Вчинок цієї дівчини гідний поваги і багатьом може послужити прикладом, як розлучитися з зрадником, який тягне вас на дно.

Так американка Тіана Переа, яка проживає в Х'юстоні, дізналася про еротичні повідомлення свого бойфренда, які він посилав іншій дівчині. А до всього іншого, випадково послав і їй. Але дівчина не стала відразу влаштовувати сцен, мабуть, дотримуючись думки, що помста – це страва, яку подають холодною. Крім того, вона вирішила зняти свій тріумф на відео, пише Foxnews.

Дівчина дочекалася свого 22-го дня народження, зібрала найкращих друзів і при всіх призвела план помсти в дію.

Спочатку ніщо не віщувало біди. Присутні наповнювали келихи, і Тіана подякувала їм за те, що вони прийшли на її свято. Але тут обдурена американка переключилася на свого хлопця. Сантос стояв поруч, посміхаючись і нічого не підозрюючи.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

"Я хотіла б подякувати Сантосу за те, що дав мені зрозуміти, що я заслуговую кращого. Кожна людина знає, що ти намагався переспати з іншим дівчиськом", – розповідає Тіана Переа.

Тіана додала, що всі бачили скріншоти повідомлень сексуального характеру з інтимними відео, які він відправляв іншій дівчині і помилково послав ще й їй.

І в цей момент брат американки спустився сходами з чорною сумкою, в якій лежали речі Сантоса. Дівчина оголосила про розрив і вказала зраднику на двері. Гості хором кричали хлопцеві валити з будинку.

При цьому хлопець, мабуть, був так ошелешений, що не вимовив ні слова і тихо пішов. Подружки обіймали і підтримували Тіану. І після цього нарешті почалися справжні веселощі. Дівчина почала нове життя.

А пізніше вона виклала ролик в Twitter, і він буквально за кілька днів став вірусним. Відео з подружкою, яка помстилася і приниженім зрадником подивилися майже 6 млн разів. І в коментарях писали, що вона дійсно придумала непоганий план.

Нагадаємо, цей психологічний тест розповість тобі про все за 1 хвилину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", біологи з Оксфорда провели дослідження, щоб дізнатися, як можна визначити жінок, здатних на зраду. Фахівці з'ясували вражаючу деталь - відмітну особливість жінки, яка готова зрадити своєму обранцеві.

Також "Знай.uа" писав, психолог Юлія Левковська позначила 6 основних стадій сімейного життя і розповіла про те, як пережити кризи, які зустрічаються на життєвому шляху.