До новорічних свят залишилося зовсім трохи, а це саме той чарівний час, коли всі сім'ї прагнуть возз'єднатися за одним столом. У кожній сім'ї є свої традиції, яких вони дотримуються з року в рік. Такі є і британських монархів, які намагаються жити за королівськими правилами. Передає Clutch.

Підготовка

Королева Єлизавета починає готуватися до Різдва ще з літа. Кожен рік королева відправляє приблизно 750 новорічних вітальних листів родичам, друзям, партнерам по бізнему. Вона витрачає на це багато часу, але всім цим людям, мабуть, приємно.

Листи

Усі 750 новорічних листівок Єлизавета підписує сама. Королева, швидше за все, звикла до такої рутині: все це вона робить вже протягом 70 років з тих пір, як стала принцесою.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати
Показати ще
Сім'я

Відзначити головне свято в році мають право тільки прямі родичі Єлизавети і їхні законні пари. За святковим столом, як правило, збирається 30 чоловік.

Вечеря

Кожен рік господині ламають голову над тим, що такого смачно приготувати на святкову вечерю: у хід йдуть нові рецепти з інтернету і поради подружок. Королівській сім'ї не доводиться гадати, що їх буде чекати на святкових столах, адже з року в рік меню залишається однаковим.

Подарунки

У королівської сім'ї така кількість грошей, що вони можуть купити практично все. Саме тому вони домовилися дарувати один одному на свята дуже прості, недорогі, але при цьому кумедні подарунки. Принц Гаррі згадує, що якось подарував бабусі шапочку для душу з написом «Хіба життя не стерво», а Кейт Міддлтон вручила чоловіку гумову жінку, яка збільшується у воді.

Нагадаємо, королева Єлизавета неабияк стурбована ставленням принца Гаррі до Меган Маркл, королівська особа вважає, що онук занадто потурає примхам вагітної дружини.

Раніше Знай.ua повідомляв, королівська сім'я у повному складі відвідала передріздвяну службу в церкві Святої Марії Магдалини, що в Сандрінгемі.

Також Знай.ua писав, мати Меган Маркл Дорія Регленд піднесла своїй доньці різдвяний подарунок, яким одночасно образила королеву.