Свіжі меми не тільки можуть підняти настрій, але і повідомити про найпопулярніші події в світі. Про топові жарти, які підірвали інтернет, читайте у підбірці від Знай.uа.

У Мережі з'явився новий прикольний мем з котом, що спить

У зіркового котика навіть є власна сторінка в соцмережі Instagram, де і з'явився оригінальний мем. На фото білий кіт виліз у прозорий напівкруглий гамак під стелею, "розтікся" по стінках і заснув. При цьому користувачі написали в мережі, що бути "рідиною" під час сну і змінювати форму для котів абсолютно нормально. Але не втрималися, від створення фотожаб.

Так, в кумедному знімку кота користувачі побачили капелюшок королеви Єлизавети, планету Сатурн і літаючу тарілку, торт, комету і камеру відеоспостереження. Також кіт з'явився у вигляді рюкзака, космонавта і покебола – кульки з яких з'являлися покемони в знаменитому мультсеріалі.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Користувачі мережі знайшли найсумніший мем — плачуть усі

Кішка Мамі вже давно є справжньою зіркою на теренах Instagram. У неї навіть є власний профіль в соцмережі, на який підписано майже 50 тисяч осіб. Мамі цікава своєю зовнішністю — через особливу побудову мордочки вона майже постійно виглядає ну дуже сумною.

Варто відзначити, що інтернет-користувачі не полінувалися і зробили круті меми з фотографій «нещасної» кішки. Одним із найбільш популярних зараз на просторах мережі став мем з Мамі, який вже назвали «найсумнішим» у поточному році.

На картинці зображена кішка з сумними очима, яка пропонувала спекти булочки і кликала частіше приїжджати в гості. Користувачам це нагадало про улюблених бабусь і дідусів. Багато хто також зізнався, що цей мем нагнав на них справжню тугу перед новорічними святами.