В одному з зоопарків Ялти, під назвою "Сказка" (зараз ви зрозумієте, що це за казка), хотіли здивувати відвідувачів дружбою козла і тигра, за прикладом відомих Амура і Тимура, а вийшли порнографія і треш. Свідками кривавої сцени стали відвідувачі з маленькими дітьми.

Почалося все з того, що до амурського тигра Мурзик у вольєр загнали козла Інокентія, в надії на те, що вони подружаться і стануть популярні як тигр Амур і козел Тимур, тим самим підвищать інтерес до зоопарку.

Але щось пішло не так. Хижий тигр виявився голодний у всіх сенсах. Він став ходити колами навколо козла, а потім наскочив на на нього і почав робити по відношенню до тварини розпусні дії. Близько тридцяти хвилин Мурзик содомував нещасну тварину, а потім зжер.

В адміністрації звіринця розповіли, що навіть закупили камери, щоб транслювати дружбу козла і тигра в інтернеті. Добре, що до трансляції не дійшло. Тигр вирішив, що його таким чином погодували. Адміністрація зоопарку висловила свої співчуття про те, що сталося.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів
Показати ще

І ось тут постає закономірне питання – хто працює в зоопарку? Невже ці люди настільки не розбираються в тварин? Питання про національності співробітників звіринця в окупованому Криму ми піднімати, звичайно, не будемо.

Поліція проводить перевірку на предмет жорстокого поводження з тваринами. Як нам розповіли в прес службі Управління МВС Росії по р. Ялта буде проведена перевірка і дана процесуальна оцінка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що козел Обама переїде в російський сафарі-парк.

Знай.uа писав, що в Австралії кенгуру полюбив свиню. Все, як у першій серії "Чорного Дзеркала", тільки замість мера – звичайний кенгуру. Господар тварин намагався втрутитися і вселити кенгуру розсудливість і мораль, але вийшло не дуже. Кенгуру від своєї любові відмовлятися не став.

Якщо ми вже заговорили про Чорне Дзеркало, то раніше наш портал писав про те, що трейлер до повнометражки за мотивами серіалу вже в мережі.

Кінокомпанія Netflix випустила фільм за мотивами цього серіалу під назвою "Чорне дзеркало: Бармаглот". Головні ролі дісталися таким акторам як Фінн Уайтхед, Уілл Поултер і Азім Чаудхрі. Трейлер кінокартини з'явився в мережі, обрадувавши тих, хто вже чув про вихід фільму.