24-річна киянка Альона Омович часто привертає до себе увагу підписників фотографіями у стилі Кім Кардашьян. Instagram-модель частенько публікує відверті фото у мережі і не приховує, що збільшила груди і постійно робить косметологічні процедури щодо збільшення губ і вилиць. А ще, напевно, ніхто з підписників не бачив її без густого макіяжу і в нормальному повсякденному одязі.

В цей раз Instagram-модель опублікувала фотографії, на яких позує в нових сукнях, які рекламує. Для фотосесії Альона Омович приміряла два образи, але жоден з них не припав до смаку шанувальникам моделі. Так, на першому фото Альона з'явилася на огляд публіки у довгій квітчастій сукні фіолетового кольору з відвертим декольте пікантним вирізом на нозі. Дівчина фотографує себе в дзеркало і не дивиться в камеру. Її волосся зібране у хвіст ззаду і укладене на плече.

На другий фотографії Омович стоїть у спокусливій позі, витягнувши вперед одну ногу, вона також фотографує себе на телефон. Тут модель вдягнула коротеньку золотисту сукню з оригінальними прозорими рукавами і довгим шлейфом. На цьому знімку Альона теж з хвостиком, а на її обличчі легкий макіяж. У підписі до фотографії дівчина розповіла, де шанувальниці можуть замовити такі вбрання.

"1 чи 2? В @dressgranat капсульна новорічна колекція нарядів, які відшиваються з ексклюзивних матеріалів. Дуже велику увагу приділено якості пошиття. Всі сукні у новорічній колекції виготовляються в одному екземплярі і повторів не буде", - підписала фотографію Альона. Шанувальники не пройшли повз і почали дуже активно обговорювати нові фото на сторінці моделі. Багатьом фотографії сподобалися, і вони засипають дівчину компліментами, а деякі не в захваті від силіконової краси моделі, і взагалі не оцінили вбрання моделі.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, гаряча українська Кардашьян почала рекламувати секс-шопи, шанувальники не стрималися.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що українська Кардашьян обтягнула силіконову красу вульгарним леопардом.

Також портал "Знай.uа" писав, що українська Кардашьян порадувала новим відео.