40-річна мешканка Гамбурга під псевдонімом Dorte L настільки втомилася від життя зі своїм чоловіком, що зважилася виставити його на інтернет-аукціон eBay. Як передає таблоїд Mirror, ціна лота "Чоловік використаний" склала всього 18 євро.

Як написала жінка в своєму оголошенні, у шлюбі вони перебувають вже сім років, а їх відносини зжили себе і вони з чоловіком "більше не належать один одному".

Жінка уточнила, що зацікавлені особи можуть випробувати її чоловіка на сумісність, взявши його напрокат на Різдво. Dorte L попросила всіх зацікавлених зв'язуватися з цього питання електронною поштою.

Як пізніше повідомила автор оголошення, вона отримала безліч емоційних відгуків, але жодної конкретної пропозиції. Чи то "товар" невідповідний, чи то дуже дорого.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Будуть під постійним обстрілом: астролог вказав, на які міста чекає пекельний тиждень 3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає
Показати ще

"Реклама була дуже добре прийнята. Я отримала багато позитивних відгуків, мені прислали багато смайликів", — сказала вона.

Пізніше продавець зізналася, що розмістила лот заради розваги, і додала, що чоловік не знав про те, що продається на eBay, поки не прочитав про це в місцевій газеті. Напевно, чоловік був у шоці.

Інша, більш приємна історія сталася з Адріаном Пірсом, щасливим жителем Канади.

48 років тому дівчина, з якою він на той час перебував у відносинах, вручила йому подарунок і відразу ж повідомила, що хоче розлучитися. Це сталося напередодні Різдва.

У той день хлопець не наважився відкрити подарунок, адже був дуже засмучений і ображений. У наступні роки чоловікові також не вистачало духу.

Кожен рік перед Різдвом він клав маленький згорток під ялинку. Для нього це стало вже своєрідною традицією. До речі на те, що відбувалося його дружина дивилася з повним спокоєм.

Але одного разу її терпець увірвався, і вона сказала, що все це не може більше тривати. Жінка зажадала, щоб чоловік нарешті відкрив подарунок.

Нагадаємо, цей психологічний тест розповість тобі про все за 1 хвилину.

Як повідомляв портал "Знай.uа", біологи з Оксфорда провели дослідження, щоб дізнатися, як можна визначити жінок, здатних на зраду. Фахівці з'ясували вражаючу деталь - відмітну особливість жінки, яка готова зрадити своєму обранцеві.

Також "Знай.uа" писав, психолог Юлія Левковська позначила 6 основних стадій сімейного життя і розповіла про те, як пережити кризи, які зустрічаються на життєвому шляху.