На передодні Різдва чоловік з Міссісіпі на ім'я Дейл Дікерсон став справжнім щасливчиком. Дейл замовив в інтернет-магазині діамантовий браслет за дві тисячі доларів в подарунок своїй дружині. Він і не підозрював, що щось може піти не так. Про це чоловік розповів виданню LocalMemphis.

Коли чоловік отримав своє замовлення, замість одної прикраси виявив 48 коштовностей, з цими дорогими каменями, на загальну суму 96 тисяч доларів. Невідомо, чи була це помилка, або ж безглузда випадковість. Однак, чесність не дозволила йому залишити все так, як є.

Таким чином, вирішивши порадувати дружину подарунком на Різдво, сам отримав один з найбільш несподіваних і дорогих презентів.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Я стояв і просто дивився на них кілька секунд, тому що просто не знав, що робити. Я буквально в шоці втупився на браслети. Я дуже переживав, — розповів герой історії журналістам.

Шокована була і дружина Дейла.

Але дуже цікаво те, що при цьому американці не знайшли в коробці з браслетами жодних документів, крім листка з цифрою 48, написаної від руки. Впоравшись з емоціями, Дікерсон подзвонив у магазин і чесно розповів менеджеру про кількість прикрас в посилці. За словами чоловіка, його співрозмовник прийшов в жах.

Менеджер підійшов до телефону, і, можна сказати, у нього була паніка в голосі.

Зрештою 47 зайвих діамантових браслетів відправилися в магазин. І магазин в подяку за чесність надіслав Дейлу діамантові сережки.

Родині так і не вдалося дізнатися, як прикраси виявилися в їх посилці. Дейл не виключає, що товар міг бути звичайною контрабандою.

Як би там не було, чоловік вчинив благородно, погодившись повернути прикраси. І отримав за це заслужену винагороду.

Нагадаємо, Ракель Д’Апіс — стенд-ап комік і мама 10-місячного малюка, вирішила написати лист Санта Клаусу від імені своєї дитини. Вийшло просто сміховинно і правдиво. Багато батьків, які прочитали цей лист, впізнали в ньому своїх дітей.

Як повідомляв портал "Знай.uа", незвичайний спосіб заробити придумав 12-річний хлопчик на ім'я Нес, проживає в провінції Пхангнга Таїланду. Він став зіркою соцесетей і прославився в країнах Азії завдяки тому, що переодягається в дівчинку.

Також "Знай.uа" писав, 8-річний Томас Мур помітив, як його мама дивиться публікацію на Facebook про хвору на рак лису дівчинку. Це вразило хлопчика. Тоді в його голові з'явилася цікава задумка.