Астрологи визначили чоловіків за знаком Зодіаку, з якими буде важко будувати сімейне життя. Виходити заміж за того, хто не може вбити цвях, посидіти з дітьми і виконувати свої обіцянки – собі дорожче, так що не потрапте в любовні тенети не того чоловіка.

БЛИЗНЮКИ очолюють рейтинг поганих чоловіків. Він примудряється пропадати саме в ті моменти, коли потрібен дружині. Тобто всі побутові негаразди лежать виключно на її плечах, а от коли сумки з магазину на 7 поверх вже принесли і накрили на стіл, він раптом з'являється на порозі.

Терпіти такого чоловіка можна лише за його невичерпне почуття гумору, розум і за те, що він виключно гарний у ліжку.

РИБИ потребують не в дружині, а в турботливій матусі. Вони чекають гарячого супу після робочого дня і теплого жіночого плеча, куди зможуть пустити скупу чоловічу сльозу.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

СКОРПІОНИ у сімейному житті справжні тирани. Вони не терплять, коли їм суперечать і жінка, на їх переконання, має бути покірна, стежити за побутом, виховувати дітей і варити супи.

СТРІЛЬЦІ можуть бути чоловіками, але до певного моменту. Вони здатні на романтику і ніжність, разом з тим гарні в ліжку, практичні і люблять дітей. Однак все це відбувається рівно до того моменту, поки вони не занудьгують. Легко йдуть з обридлої сім'ї і будують нові відносини. Виходити за нього заміж можна тільки тоді, коли в його паспорті не буде місця для штампів — є шанс, що розлучатися йому теж набридне.

РАКИ на публіці виглядають харизматичними, турботливими і найкращими чоловіками на світі. Однак вдома вони перетворюються в лінивців, які можуть цілодобово сидіти на дивані і пити пиво.

ОВНИ егоїстичні, скандальні і грубі. Допомоги по господарству від нього дочекатися неможливо, та й робити щось вони особливо не вміють. Але зате Овен вважає, що його дружина найкраща жінка в світі, і переконати його, барана, це просто нереально.

ТІЛЬЦІ неймовірні зануди. Однак якщо це не є визначальним фактором для вас, то в іншому вони прекрасні чоловіки. Вірний, турботливий, практичний, не схильний до зрад, дітей любить, продукти додому з супермаркету носить — здавалося б, такого чоловіка вдень з вогнем не знайти. Поки ви не доведете Тельця до сказу своїми витівками, він буде ласкавим, ручним і слухняним.

Нагадаємо, цим знакам Зодіаку казково пощастить на початку року. Астрологи зазначають 4 щасливих знака Зодіаку.

Як повідомляв Знай. ua, Стрільців чекає любовна ідилія, а Водоліїв – фінансовий успіх: докладний гороскоп на 2019 рік. Передбачення на 2019 рік Свині для кожного знака Зодіаку.

Знай. ua писав про гороскоп Павла Глоби на 2019 для всіх знаків Зодіаку: хто зустріне любов всього життя. Пропонуємо ознайомитися з ключовими моментами в наступному році, на кожному які потрібно звернути увагу.