Ім'я для дівчаток батьки вибирають ще до народження. Критеріїв для вибору досить багато: хтось називає дітей модним ім'енем, хтось рідкісним, хто-то в честь близького родича.

У виборі імені варто ще зважати на значення імені, аби життя і доля дівчинки була щасливою. Однак не всі імена володіють хорошою енергетикою, а деякі і зовсім роблять його володаря нещасним, передає from-ua.com.

Експерти назвали 5 жіночих імен з важкою долею:

Тамара

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Жінки з таким ім'ям затьмарюють особисте щастя постійними підозрами свого партнера в зраді, намагаються з цим боротися, але марно. Не важливо, чи це правда, чи порожні фантазії, вони так вимотують себе цими переживаннями, аж до нервового зриву і серцево-судинних захворювань. Рідко бувають щасливі в шлюбі, вони або постійно перевіряють і контролюють своїх чоловіків, або своєю увагою і любов'ю просто "душать" дружина.

Надія

Все життя вони хочуть відповідати вимогам та очікуванням оточуючих, які бачать в них символ підтримки, допомоги, та жилета, в яку, таємно, можна поплакати. Надя прагне бути першою, скрізь встигнути і стрибнути вище голови, очікуючи похвали і схвалення, але в кінці кінців сили на це все закінчується. Незважаючи на те, що в юності у Наді дуже бурхливе особисте життя, вона рідко виливається в сімейне щастя і в зрілі роки вони, як правило, самотні.

Інна

Це ім'я жінки з дуже складним і вибуховим характером, дуже важко сходяться з людьми, не вміють поступатися і йти на компроміс. Завжди у всіх своїх бідах звинувачують інших людей, дуже пихаті, вважають, що всі їм щось винні. Ніколи не роблять висновків з минулих ситуацій і не вчаться на своїх помилках, тому знаходяться все життя в безупинній боротьбі з собою і оточуючими.

Ельвіра

Володарка цього імені дуже непогідлива натура. Там, де ступає її нога, на порожньому місці виникають конфлікти і з'ясування стосунків. Це дуже заважає їм побудувати кар'єру, вони часто міняють місце роботи, відповідно не дуже успішні в фінансовому плані. В особистому житті теж мало хто погоджується терпіти їх своєрідний норов і склочний характер.

Людмила

Носії цього імені дуже ранимі і вразливі жінки. Вони повністю присвячують себе сім'ї і турботі про близьких, тому дуже страждають від неблагополуччя когось з родичів, хвороби або втрати близької людини. Вважають, що за таких обставин вони не можуть радіти життю, тому воліють страждати.

Нагадаємо, Джамала відмовилася від головної новорічної традиції.

Як повідомляв "Знай.ua", Винник змусив Зіброва здатися: я – екс, а він – секс.

Також "Знай.ua" писав, померла легендарна британська акторка і зірка серіалу "Доктор Хто" Джун Уітфілд.