Шлюб багато чого міняє у стосунках чоловіка і жінки. Сім'я передбачає розуміння, вміння вислухати іншу людину, стримування своїх емоцій, коли того вимагає ситуація, вміння бути відданим і вірним.

Тому не дивно, що люди задаються питанням – з ким найкраще створити щасливий шлюб?

Вчені з Університету штату Флорида (США) провели дослідження, в результаті якого з'ясували, що більш міцні шлюби створюють пари, у яких чоловік не вирізняється красою. Про це пише The Daily Mail.

Відзначається, що в рамках дослідження опитали 113 пар, які відповіли на запитання про регулярність статевих актів, подарунки, компліменти, дієти, спалахи ревнощів і частоту сварок в парах. Також партнерів просили оцінити привабливість тіла свого обранця.

Було встановлено, що в парах з красивими чоловіками відбувалося більше сварок, жінки більше ревнували і сиділи на дієтах, в той час як у пар з не надто несимпатичними чоловіками виявилися більш міцні стосунки.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки
Показати ще

Зокрема, опитувані жінки розповіли, що "не обдаровані" красою чоловіки більш сексуально активні і частіше допомагають по дому.

Нагадаємо, вчені розвінчали головний міф про щасливий шлюб.

90% людей вважають, що щасливому шлюбу потрібне кохання, але насправді це не так. Відомий професор пояснив чому.

Професор філософії і колишній президент університету Хайфи Аарон Бен-Зеєв на сторінках журналу Psychology Today ставить надзвичайно актуальне питання: чи кохання насправді таке важливе для вдалого шлюбу чи його значення перебільшують?

Ідея про те, що основою щасливого шлюбу є пристрасне кохання, стала популярною порівняно недавно - близько 200 років тому. Більшість культур вітали кохання у шлюбі, але не вважали це почуття головною причиною для одруження. Кохання було свого роду бонусом.

Сьогодні ж шлюб вважається вторинним, панує думка, що стосунки повинні будуватися виключно на коханні.

Однак, саме з появою ідеалу кохання зросла кількість розлучень, цивільних шлюбів, неодружених чоловіків і незаміжніх матерів-одиначок.

Як повідомляв портал Знай.ua, названо п'ять жіночих імен з найбільш важкою долею

Також Знай.ua писав про три головних принципи щасливого сімейного життя.