Під час передачі Top 2000 Live датського радіо НВО Radio 2 стався незграбний випадок з хлопцем, який спробував поцілувати дівчину, однак та не відповіла йому взаємністю. Все це сталося на очах у тисячі телеглядачів.

Фрагмент передачі виклав у вільний доступ користувач Twitter під ніком TheRexGuy.

На відео, яке з'явилося в мережі, помітно, як хлопець нахилився, щоб поцілувати блондинку, після чого з її обличчя зникла посмішка і вона з огидою відсахнулася подалі.

Це не збентежило хлопця, він відкрив губи і знову нахилився, щоб її поцілувати. Лише кілька секунд потому чоловік зрозумів, що білявка не збирається відповідати йому взаємністю, закрив рот і посміхнувся.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким
Показати ще

Міміка дівчини була красномовніше будь-яких слів. Особливо добре цей момент помітний під час сповільненої зйомки. Щоб не впасти обличчям в бруд, молодий чоловік посміхнувся і робив вигляд, що нічого не сталося.

Користувач виклав відео інциденту з підписом: "Сподіваюся, у вас 2019 почався краще".

З тих пір пост отримав тисячі ретвітів. Деяким інцидент здався надзвичайно кумедним.

Користувачі мережі у коментарях пишуть, що дівчина "жорстко зганьбила" хлопця.

"Якщо вони зустрічалися, то після цього все скінчено", – зазначив один з юзерів.

Коментатори мікроблогу почали активно співчувати хлопцю, що потрапив у незручну ситуацію і виправдовувати поведінку дівчини.

"Якщо уповільнити відео, можна вловити, коли саме він усвідомлює, що краще б помер", – зазначив один з користувачів соцмережі.

"Правильно вчинила. Вона не бажала цього поцілунку, це було очевидно з мови її тіла, але він це проігнорував. Сам винен" , – висловив свою думку ще один читач Twitter.

Нагадаємо, американка Тіана Переа дізналася про еротичні повідомлення свого бойфренда, які він посилав іншій дівчині. А до всього іншого, випадково послав їй. Але дівчина не стала відразу влаштовувати сцен, мабуть, вона вирішила помститися хлопцеві і зняти свій тріумф на відео.

Як повідомляв портал "Знай.uа", 99-річна жінка отримала любовний лист, який чекала 77 років. Його написав безслідно зниклий солдат.

Також "Знай.uа" писав, дівчина так захопилася схудненням після народження дитини, що не помітила, як скинула 2/3 власної ваги. Це могло її вбити, але на щастя, дівчина вчасно одумалася.