Ви готові до безмірної милості? Панди – найкрасивіші тварини, яких можна спостерігати вічно. Забавно, вони лазять деревами, їдять бамбук і спілкуються зі своїми родичами.

На днях бій за місце на дереві розгорівся між двома пандами в одному з парків Китаю. Жорстку сутичку бамбукових ведмедів зняли на камеру. Відео кумедного інциденту в китайському парку з'явилося на YouTube-каналі проекту iPanda і дуже швидко стало популярним в інтернеті.

Така курйозна бійка двох панд за право сидіти на дереві розсмішила користувачів мережі до сліз. Інтернет-користувачі із задоволенням спостерігають за милою перепалкою між двома чарівними ведмедиками.

Початок був досить миролюбним: панди з двох боків оточили дерево і, штовхаючись, почали з'ясовувати, хто займе місце зверху. Один з ведмедів виявився спритнішим і забрався наверх.

Популярні новини зараз
Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Однак, незабаром другий почав застосовувати "важку артилерію" – кусати противника за вуха і лапи. Це в підсумку принесло йому перемогу у жорсткому бою, а його опонент впав назад на землю.

Передплатники каналу бій панд не вважали чимось небезпечним. Більшості користувачам бій видався милим, як і більшість сутичок між бамбуковими ведмедиками.

"Милий і забавний бій між двома Кунг-фу пандами", — коментують ролик користувачі.

Деякі дивуються, що навколо так багато дерев, але боротьба пішла саме за це дерево.

Один користувач представив, що саме так звучала розмова між пандами: "Злазь, ти жирний, це моє дерево!"

Нагадаємо, рудий кіт подарував рибці незабутній танець, але та залишила пухнастого без уваги. Мережа не може стримати емоцій.

Як повідомляв портал "Знай.uа", Хантер – милий 5-річний пес породи сіба-іну. Він має неймовірний талант і малює чудові абстрактні картини. Творчість зробила собаку популярною на просторах Інтернету, вона має тисячі шанувальників.

Також "Знай.uа" писав, милий чорно-білий котик з Японії виявився талановитим “грузинським співаком”. Відео з пухнастим артистом опублікував користувач Twitter 11 листопада. Після чого, ролик практично відразу став вірусним і розійшовся мережею.