Історія сталася після урагану Флоренс. Вранці 20-річний хлопець вийшов з будинку і побачив на галявині величезну рожеву свиню. Вона меланхолійно йшла в бік дороги повз його будинок. Свиня, хрюкала і повільно йшла повз, а Джош не зважувався, як бути в цієї ситуації.

"У моїй голові відразу виникло два запитання: звідки взялася ця свиня, і чи немає поблизу її подруг",­ - зізнався хлопець.

Для Джоша Уоллса було не вперше бачити живність у ці дні у себе поряд з домом. Це були птахи, змії, кілька разів навіть алігатори траплялися. Але от побачити величезну свиню далеко від ферм було несподівано.

"Я не був упевнений, що свинка виявиться доброзичливою. Вона, звичайно, хрюкала і вертіла хвостиком, що було дуже мило. Але я не знав, як це розцінювати".

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Одні поїдуть, інші не доживуть: як зміниться Україна у найближчі 15 років Життя стане солодшим без цукру: в Україні супермаркети оновили ціни на сіль, майонез та кетчуп Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Коли Джош зважився підійти до свині, виявилося, що та досить-таки дружелюбна. Хрюшка моментально відгукнувся на дотик і лягла, щоб її погладили.

Хлопець помітив, що шкіра у свині трохи обпалена, мабуть, через сонце, так і взагалі вихованцеві явно потрібна була ветеринарна допомога.

Пізніше з'ясувалося, тварина буквально випливла з ферми, яку затопило під час урагану.

Господарі ферми залишили тварин в загонах, коли бушувала стихія, так що коли ферму затопило, свинкам довелося рятуватися самостійно. Більшість, на жаль, потонула, але деяким вдалося виплисти з будівлі.

Оскільки тварин на таких фермах тримають у дуже тісних загонах вони зовсім не пристосовані до фізичного навантаження, так що шансів випливти було вкрай мало.

Тому свинку, яку зустрів Джош, можна було назвати справжнім героєм.

Хлопець назвав порося Флоренс, але батьки йому підказали, що це хлопчик, так що Джош перейменував вихованця просто у Фло. Залишити в себе таку велику тварину хлопець не міг, тому разом з батьками Джош зв'язався з притулком для тварин. Ті пообіцяли забрати свиню, як тільки полагодять дороги між містами.

Допомогти свинці зголосилися і сусіди Джоша, які взяли Фло до себе.

Очікування зайняло майже 4 дня. Весь цей час Джош регулярно приходив навідувати Фло.

"Це дуже розумне і миле створіння. Я так багато дізнався за ці кілька днів про свинок, напевно, більше, ніж за все моє життя", - зізнався хлопець.

Опівночі нарешті прибули власники притулку, однак, транспорт для перевезення, який їм обіцяли, не доставили, тому посеред ночі довелося шукати волонтерів і знайшли!

Близько 3-30 ранку приїхали волонтери з великим автомобілем, в якому б Фло комфортно могла розміститися, і допомогли доставити свиню.

По приїзду, Фло відвезли до ветеринарів, так як той дуже важко дихав. Як виявилося, у нього в легких все ще була вода.

"Ми думали, у нього станеться серцевий удар", — розповідає власник притулку.

Їм довелося залишити свинку в ветклініці на ніч, і на ранок вихованець вже прийшов до тями і став "скажено ганяти двором".

"Він такий милий, наймиліша тварина, яку я зустрічав, — говорить власник притулку. Такий славний жирочок, веселий і доброзичливий. Всі, хто його зустрічає, кажуть, що він особливий".

Джош, який зустрів Фло, зізнався, що до зустрічі ніколи не замислювався про долю тварин на фермах. Тепер він розуміє, за що борються захисники тварин.

"Я дуже радий, що у Фло тепер все добре, — каже хлопець. Я збираюся відвідувати його в притулку. Мені здається, ми з ним не просто так зустрілися".

Нагадаємо, мати не знала, чому кричить кішка з спальні дочки, що трапилося далі зворушує до сліз.

Як повідомляв портал "Знай.uа", відважний кіт просто дивом пережив страшну пожежу, господар не приховував сліз.

Також "Знай.uа" писав, бездомний врятував пса від страшної смерті і посмішка тварини підтверджує, що світ сповнений добра.