Тепер всі, хто хотів би вірити в існування НЛО, можуть в цьому навіть не сумніватися. Відомий уфолог з Тайвані Скотт Уорринг, ім'я якого на слуху у кожного, хто коли-небудь цікавився нашими інопланетними сусідами, опублікував незаперечні докази існування в Космосі розуму крім нашого.

Скотт уважно ознайомився з додатком, що дозволяє переглядати космічний простір навколо Землі. Фахівець стверджує, що помітив величезну базу інопланетян. Інформацію про це відкриття Уорринг опублікував в особистому блозі. Як пише уфолог, він бачив не тільки зірки, але і численні об'єкти. Так, одна з виявлених Уоррингом баз інопланетян в кілька разів більше Землі.

"Розміри бази вказують на те, що вона більше Землі. Це доказ того, що інопланетяни не тільки існують у Всесвіті, але і настільки просунуті, щоб можуть будувати кораблі величезних розмірів", - заявляє Уорринг.

Нагадаємо, що цей уфолог відомий у всьому світі. Він неодноразово заявляв про якісь докази існування інопланетних цивілізацій, однак досі жодна з гіпотез Уоринга не була підтверджена науково.

Нагадаємо, раніше ми писали, що NASA вивела зонд на межу Сонячної Системи. Вченим для цього знадобилося більше 12 років.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Наголошується, що зонд запустили понад 12 років тому. Про це повідомляє офіційна сторінка NASA Twitter.

"Досягнувши астероїда Ultima Tule в поясі Койпера зонд встановив рекорд - ще ні один дослідний космічний апарат не досягав таких віддалених від Землі об'єктів. Астероїд знаходиться на відстані не менше 6,5 млрд кілометрів від Землі", - йдеться в повідомленні.

Також вказується, що дослідна станція наблизилася до космічного тіла на відстань приблизно 3,5 тис. Кілометрів. Зараз зонд не закінчив передачу отриманих даних на Землю.

В 2019 році апарат New Horizons продовжить вивчення об'єктів у поясі Койпера, який вважається умовною межею Сонячної системи.

На майбутнє заплановано, що зонд покине межі системи. Дослідник повинен завершити свою роботу у 2026 році, коли закінчаться запаси палива, живлячої прилади.

Нагадаємо, європейський орбітальний зонд «Марс-Експрес» передав фото величезних покладів льоду і снігу на марсіанському кратері Королева.

Як раніше повідомляв "Знай.uа", Марс атакує десятки НЛО, в руки уфологів потрапило секретне відео.

Знай.uа" писав про те, що подорож в Космос зможе тривати роками.