Незвичайна ситуація сталася з жителем США 50-річним Кертісом Брунером. Чоловік пішов перекусити в Burger King в передмісті Портленда і потрапив в неприємну історію.

Він на цілу годину був замкнений в туалеті. Клямку на дверях заклинило, і він ніяк не міг вибратися з кабінки — довелося кликати на допомогу співробітників і просити зламати двері. Дихати там було дуже важко через специфічні запахи, а працівників і гостей ресторану вся ця історія дуже веселила, розповів постраждалий в інтерв'ю wweek.com.

Туалет — це те місце, де ви затримуєте дихання: ви входите і виходьте якомога швидше. Місцеві бомжі переодягаються в цих кабінках, і через годину ув'язнення від мене пахло так само, як від них.

В добавок до всіх страждань, Кертіс поранив руку, коли намагався самостійно вибратися з кабінки. Після звільнення з туалетного полону менеджер ресторану надала чоловікові першу допомогу і запропонувала користуватися послугами ресторану безкоштовно до кінця його днів — в якості вибачень. Природно, чоловік без вагань прийняв пропозицію.

Популярні новини зараз
У МВС попередили водіїв: для керування авто потрібно пройти спецпроцедуру – інструкція Деяким пенсіонерам виплатять гроші за старі "недоліки" Українці почнуть отримувати сонячні панелі: кому пощастить не боятися відключень Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду
Показати ще

Після американець почав приходити за їжею щодня, він і раніше був частим гостем, адже Burger King знаходиться в одній зупинці від його роботи — а після інциденту, і зовсім став заходити туди кожен день, іноді і по два рази.

Проте, в ресторані передумали і чоловікові відмовили.

Тепер він має намір у суді відстояти своє право на безкоштовний фастфуд. Кертіс встиг скористатися своїм правом на безкоштовний фастфуд 13 разів.

Американець звернувся до адвоката, щоб відсудити свої безкоштовні бургери. В якості аргументу чоловік привів і те, що зламана клямка на дверях могла коштувати комусь життя.

Вони створили небезпечну середу у своєму ресторані. А якщо б в кабінці виявилася замкнена дитина або літня людина? Все могло закінчитися смертельним результатом — їм пощастило, що там виявився я.

Адвокат Кертіса запропонував ресторану заплатити грошову компенсацію, розмір якої він розрахував за спеціальною схемою:

Потерпілому 50 років. Він може прожити до 77 років (середня тривалість життя чоловіків в США), якщо він буде часто їсти гамбургери, то неправильне харчування буде коштувати йому п'яти років життя. Разом ресторан позбавляє його можливості безкоштовно обідати протягом 22 років. Якщо помножити вартість одного комбо-обіду від Burger King, який чоловік в середньому з'їдав би за тиждень, на кількість тижнів у 22 роки, то вийде 9026 доларів.

Поки Burger King на позов ніяк не відреагував, але адвокат і Кертіс налаштовані серйозно і мають намір боротися до кінця.

Нагадаємо, студенти дізналися, що професор математики гарячий порноактор.

Як повідомляв портал "Знай.uа", українська вихователька alyona alyona випустила новий реп-маніфест.

Також "Знай.uа" писав, помилка продавця допомогла дівчині розбагатіти на сотні тисяч доларів.