Один із учасників гумористичної передачі "Квартал 95" розповів, як нещодавно йому погрожували.

За словами коміка, невідомі люди намагалися його спровокувати на так званий махач, хоча комік у бійках участі не брав вже дуже давно. Траплялося таке ще в студентські роки, передає politeka.net.

Євген Кошовий розповів про ситуацію, у якій йому нещодавно довелося постояти за себе.

"Нещодавно була ситуація. Ми зупинилися на заправці. Слідом зупинилася машина, вийшли кілька чортів і кажуть: "Ну шо, пацани, влаштуємо КВН?" Ми їм: "Давайте ви поїдете своєю дорогою, ми - своєю". І тут вони чомусь почали нас обганяти, підтискати, тикати стволом у вікно. Типу хотіли сфотографуватися. Є люди, яких алкоголь просто вбиває. А якщо ще і ствол є, так купа п'яних пацанів, то чому б не пуститися у всі тяжкі і не поїхати кого-небудь лупануть?! Це свинство і боягузтво, я вважаю", - розповів Кошовий.

Популярні новини зараз
Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

За словами зірки, колотнеча скінчилася нормально. Також чоловік помітив, що жорстких ситуацій і агресивних людей він вже давно не боїться.

"Був випадок, після якого я нічого і нікого не боюся. Я розчарувався в людях. Як говорила черепаха Тортилла Буратіно: "Битися треба - так бийся!" - додав комік.

Євген Кошовий: біографія Жені Лисого з Квартал-95

Нагадаємо, український комік, учасник "Кварталу 95" Євген Кошовий, який є близьким другом шоумена Володимира Зеленського, знову висловився про українську мову.

Євген Кошовий заявив, що йому байдуже, якою мовою з ним розмовляє людина. Головне - бути адекватним і робити добрі справи.

Як повідомляв "Знай.ua", Зеленський втер носа всім чиновникам і показав, яким має бути президент.

Також "Знай.ua" писав, політологи оцінили шанси Зеленського на виборах.